JUTJUBER SERGEJ PAJIĆ PODRŽAO VANJU KNEŽEVIĆ: JK misli da je zabavno kad nekog rasplače!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

09.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač i Jutjub zvezda Sergej Pajić iz Banjaluke, koji se pre nekoliko godina takmičio u "Pinkovim zvezdicama", prokomentarisao je način na koji se Jelena Karleuša ophodi prema kandidatima u "Zvezdama Granda".

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Sergej Pajić smatra da je Jelena Karleuša preterala...

Mladi pevač i Jutjub zvezda Sergej Pajić iz Banjaluke, koji se pre nekoliko godina takmičio u "Pinkovim zvezdicama", prokomentarisao je način na koji se Jelena Karleuša ophodi prema kandidatima u "Zvezdama Granda", te stao u odbranu koleginice Vanje Knežević, koja je diskvalifikovana iz takmičenja.

On za Srpski telegraf kaže da je JK mogla na mnogo lepši način da se obrati Banjalučanki, baš iz razloga što takmičari lično i emotivno doživljavaju svaki komentar i sugestiju žirija.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Šou može da se napravi i da ne rasplačeš nekog kandidata...

- Žiri u "Pinkovim zvezdicama" je imao obzira prema svakom kandidatu. Svaki put sam i kritiku i pohvalu dobio na profesionalan način. Niko nikada nije bio nepristojan. S druge strane, u "Zvezdama Granda" žiri često ume da bude surov. Ispratio sam ceo ovaj skandal oko Jelene Karleuše i Vanje Knežević. Ona je moja Banjalučanka i normalno je da ću da stanem na njenu stranu! Jelena preteruje s komentarima, ne znam da li je to zbog toga što želi da napravi šou u svakoj emisiji ili postoji neki drugi razlog. Šou može da se napravi i na druge načine, a ne nekim komentarima koji će da rasplaču kandidate - ocenio je Pajić, pa nastavio:

Jelena preteruje s komentarima, šou može da se napravi i na druge načine

- Primetio sam da se neki učesnici tresu kad treba da stanu i pevaju pred Jelenom. Zašto se to smatra normalnim?! Valjda svakome treba da bude zadovoljstvo što se takmiči. Svako treba sa osmehom da izađe na scenu, a ne da strepi od toga da li će da mu se vređa garderoba, frizura ili pevanje, koje, na kraju krajeva, jedino i treba da se komentariše.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Podržavaju Vanju Knežević...

Njegova devojka i zvezda Tik-toka Una Kablar deli mišljenje sa svojim dečkom, pa kaže da bi ona verovatno mnogo grublje odbrusila Karleuši da je njoj uputila komentar namenjen Vanji Knežević.

Una Tik-tokerka: Ja bih mnogo gore od Vanje odgovorila Karleuši. Ne bih razmišljala o posledicama

- Nisam ispratila šta se sve dešavalo sa Jelenom i Vanjom, ali sam videla da se danima govorilo i pisalo o tome. Sergej zna sve detalje, pa mi je ispričao. Mislim da bih mnogo oštrije odgovorila Jeleni kada bi mi se tako obratila. Ne bih razmišljala o posledicama. Jednostavno, ne volim takvo ponašanje. Lepu reč uvek cenim, a ne bahatost i bezobrazluk, ko god da je u pitanju - rekla je internet-zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading