BRENA SVEDOČI PROTIV MIROSLAVA: Sutra suđenje Iliću za utvrđivanje očinstva, MIRJANA I DEVIN SPREMNI!

Autor:

Zabava

07.04.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pitanje koje intrigira sve jeste da li će se Miroslav Ilić sutra pojaviti na ročištu povodom sudskog procesa koji protiv njega vodi njegov, i dalje nepriznati, sin Devin Antonović.

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Brena je svedok u slučaju Mirjane protiv Miroslava...

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića sa sinom je doputovala u Beograd i spremna je za ročište koje će se održati sutra u Palati pravde, a ona otkriva koliko je značajan ovaj proces, ne samo za njih već za sve žene:

- Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere. Hvala Bogu, sa karijerom je vrlo uspešan i sad još da završi ovo sa Miroslavom, pa će biti spokojan. Njemu ne prija pažnja javnosti, ali bez obzira koliko teško bilo i koliko puta je želeo da odustane, sad mora da istraje. Ne toliko zbog sebe, već u ime svih samohranih majki i nedužne dece koja se nalaze u sličnim situacijama. Svakodnevno mu šalju poruke i mole ga da se ne preda-  kazala je Mira koja je sa sinom prošla veoma tešku proceduru kako bi upošte stigla u Beograd iz Amerike gde živi:

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Bore se za svaku ženu čije dete muškarac neće da prizna... Mirjana i Devin Antonović

- Put nam je bio veoma rigirozan. Već dva puta smo otkazivali dolazak zbog problema oko testova povezano sa koronom. Niko na šalterima nije bio siguran kakvi dokumenti su u stvari potrebni. Bilo je dosta naporno i komikovano putovanje. Ipak smo morali doći - kazala je Antonovićka i otkrila u kojoj fazi je sada sudski proces koji vode protiv Miroslava:

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Jedva došli iz Amerike... Devin i Mirjana

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove - otkrila je Mirjana za "Kurir" i kaže da bi volela da se Miroslav sutra pojavi na ročištu jer i Devin i ona imaju dosta pitanja za njega:

- Ja i Devin bismo imali dosta toga da ga pitamo. Prvo bitno, šta mu je sve ovo trebalo kad je imao priliku da sve obavi u roku od pola sata jednim razgovorom sa Devinom- iskrena je Mira koja je ipak mišljenja da se pevač neće pojaviti:

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Mirjana i Devin imaju mnogo pitanja za Miroslava

- Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani - izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svedoči protiv Miroslava.

RepublikaFoto: Republika
Svdočiće protiv Miroslava... Lepa Brena

- Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vm

07.04.2021 18:33

Kakav je to čovek koji svoje dete neće da prizna? Sa majkom ne mora da ima više ništa, proveri dnk i ako je dete njegovo zašto da beži i sklanja se od njega. Ako nije njegovo nastavi dalje sa svojim životom i kraj priče.

Odgovori 11 0
Neba

08.04.2021 13:24

Pravda neka pobedi.