URADILA CELO LICE I TELO PA DALA JOŠ 7.000 EVRA: Ana Korać opet je otišla pod nož zbog lepote!

Autor:

Zabava

07.04.2021

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać posetila Tursku da na sebi uradi još jedan estetski zahvat.

Foto: instagram.com/ana.korac
Ana Korać je za operaciju dala 7.000 evra...

Operisala je usne, jagodice, nos, zube, uradila mačje oči, višestruku operaciju ugrađivanja silikona u grudi, podizanje zadnjice i zatezanje stomaka, ali izgleda da ni to nije dovoljno.

Čini se da starleti nije žao para samo da izgleda tačno onako kako je zamislila. Ana Korać, ovaj put otišla je u Istambul da izvedi rebra, ne bi li joj struk bio još tanji. Za ovaj zahvat Koraćeva je dala čak 7.000 evra. 

- Ana je oduvek želela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedela za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga. Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i verovala da će postići rezultat kakav je htela. Želja joj je bila da obim njenog struka bude oko pet centimetara manji- rekao je izvor za "Alo!", dodavši:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najiskusnijih i najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dve nedelje, a ova intervencija koštala je 7.000 evra. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspela da sakrije od javnosti jer u tom periodu ništa nije objavljivala na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sećate li se da je ovako izgledala?

Podsetimo, Ani je dečko platio skoro 5.000 evra smanjivanje nosa, ona je za grudi iskeširala 3.500 evra, zadnjicu je operisala za još 5.000, a zajedno sa svim ostalim operacijama, Ana je na svoj izgled potrošila više od 23.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

07.04.2021 08:13

Od tela zivi i sigurno da ce uciniti sve da lepse izgleda.

Duško

07.04.2021 16:08

A koliko je dala za ovaj loš fotošop slike?