Nakon PROZIVKE Nadinog muža, Vera Matović PROMENILA PRIČU: Sada misli ovo!

Autor:

Zabava

06.04.2021

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su ponovo zaživele pesme "Miki Milane" koju peva Vera Matović i "Jutro je" od Nade Topčagić postale su predmet sukoba ove dve pevačice, oko toga koja je slušanija.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić,
Pesme ih zavadile... Nada i Vera

Njihove vlasnice sukobile su se oko toga koja pesma je uspešnija, a Nadin suprug Zlatko javno je prozvao Matovićku.

Nada Topčagić smatra da je njena pesma kruna dugogodišnje karijere, dok je Vera u jednom intervjuu rekla da je "Miki Milane" ipak slušanija. Nakon toga oglasio se i Nadin muž, izjavivši da je druga pevačica luda ako smatra da je njena pesma uspešnija od ''Jutro je''.

Foto: pink.rs/printscreen
Vera Matović...

Usledio je odgovor Matovićke, koja je sada imala potpuno drugačije viđenje celokupne situacije.

- Ne interesuje me šta ko kaže! Nisam to ni izjavila. Ja ne odlučujem koja je popularnija, to odlučuje onaj ko sluša. Svako ima svoje slušaoce, a ko se meša u to, ne ulazim. Samo sam rekla da je popularnija pesma onoga ko se više sluša. Ja to ne znam, ne odlučujem o tome - rekla je i dodala:

Foto: youtube.com/Sanja Marinkovic
Nada Topčagić...

Sa Nadom sam u odličnim odnosima, nemojte da nas svađate - zaključila je Vera.

Podsetimo, hit Vere Matović danima se deli na društvenim mrežama, a čak je pokrenuta i peticija da ide na "Evroviziju", dok je s druge strane, za novi uspeh pesme Nade Topčagić najzaslužniji Zlatan Ibrahimović, koji je uz njene taktove izašao na scenu Sanrema, čuvenog italijanskog festivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading