POVEDI MUŽA DA TE OBRUKA: Vesna Đogani NAPALA Đoleta usred emisije!

Autor:

Zabava

06.04.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica grupe "Đogani" i supruga Đoleta Đoganija, Vesna sukobila se sa mužem usred emisije nakon što je njemu "izletelo" nekoliko privatnih detalja.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Često šaljivo pričaju o svom braku... Vesna i Đole

Naime, Đole je otkrio kako se njegova supruga priprema pred emotivne odnose, što se Vesni nikako nije dopalo.

- Ona dosta čita, a najviše ljubavne romane, i kad izdaleka vidim naslov knjige kažem: ''Oooo, večeras će biti lepo''- otkrio je Đole, trljajući dlanove, i nastavio:

- Najlepše je bilo kad je čitala ''50 nijansi sive''. To kad je čitala, to nam je bio najbolji period - kroz smeh je rekao Đogani zbog čega se Vesna postidela.

Đoganijeva mu je nakon toga, iako kroz smeh, oštro dobacila da povede računa o tome šta priča u javnosti.

Foto: youtube.com/printscreen
Iznervirao suprugu...

- Povedi muža da te obruka. Đole je l' shvataš da nismo kod kuće i da nas ljudi gledaju?- pitala ga je supruga u emisiji ''Grand magazin'' kojoj je očigledno bilo neprijatno zbog izgovorenih reči.

Međutim, poznato je da se pomenuti supružnici neretko šale na svoj račun, te da je Đole slobodnijeg duha, pa je gotovo izvesno da će mu i ovaj put "gaf" biti oprošten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading