MIKI, MILANE POPULARNIJA OD "ZLATANOVE PESME"! Vera Matović ne prihvata Nadu Topčagić kao KONKURENCIJU - Ja sam sada GLAVNA ZVEZDA!

Autor:

Zabava

06.04.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vera Matović ne pruhvata Nadu kao konkurenciju.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić,
Pevačica Vera Matović ne pruhvata Nadu kao konkurenciju.

Najpopularnije pevačice u Srbiji trenutno su Nada Topčagić Vera Matović

Nadin hit "Jutro je", postao je planetarni hit zbog Zlatana Ibrahomovića, a Verina pesma "Miki, Milane" postala je apsolutni "vladar" društvenih mreža. Sada pevačica otkriva da "nema konkurenciju".

- Ja sam glava zvezda sada, koliko čujem, samo se nadam da nisam padalica. Ne znam šta da kažem, deca su rekla sve, ja nisam ništa. Ta deca nisu bila ni rođena 2009. godine, tek sad su doživeli renesansu ove pesme - rekla je Vera Matović i uporedila svoju pesmu sa numerom Nade Topčagić.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Vera Matović

 - Moja pesma je popularnija na mrežama od Nadine, tako mi kažu. To je najveći hit sada, nemam konkurenciju. Ima dece koja me nagovaraju da idem na Evroviziju, kažu napravila bih darmar tamo, ali gde ću ja u ovim godinama. U mom rodnom Čačku su čak potpisivali peticiju za to - rekla je pevačica i dodala da se "njima više sviđa Miki, Milane od numere 'Loco, loco', kojom se Hurricane takmiče ove godine.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nada Topčagić

- Bila bih u top 3 sigurno, ali prepuštam devojkama koje to odlično rade - rekla je za Star Vera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading