SAMO JEDNOJ ŽENI TOZOVAC JE POSVETIO PESMU, A SAMO BILJANU RISTIĆ JE VOLEO: Neverovatan ljubavni život pevača

Autor: Republika.rs

Zabava

06.04.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Živković Tozovac preminuo je danas u 85. godini od posledica koronavirusa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Tozovac je imao buran život

Život našeg legendarnog pevača Tozovca bio je buran, a ljubavni još burniji pa se tako i oženio tek u 85. godini pred smrt.


U mladosti je važio za velikog zavodnika i boema. Nikad se nije ženio, a iz vanbračnih veza ima dva sina. O svojim ljubavima veoma retko govori, jedina koju pominje je Biljana Ristić, jer smatra da se ona neće naljutiti zbog toga. 

Priznaje da je voleo i jednu Mirjanu kojoj je posvetio istoimenu pesmu. 

Ipak, više od 35 godina živi sa dve decenije mlađom Emilijom, koju zove Mima. Jednom prilikom je izjavio da se mnogo vole, te iako nisu venčani, imaju najlepši brak na svetu. Pevač je tada izjavio da bi je oženio ukoliko bi ona to htela. To je bio povod novinarima da najave venčanje, koje se ipak nije desilo. Za svoj odnos sa Mimom Tozovac kaže da je više od ljubavi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istrazivacko novinarstvo

06.04.2021 19:04

Tozovac se jeste oženio i nije voleo samo Biljanu Ristić. Osim što je netačno, ovo drugo je krajnje uvredljivo za ženu sa kojom je proveo bezmalo 40 godina, sram vas bilo!