DŽOINTOM LEČI TUGU!

Zabava

22.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraha braka popularnog muzičkog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, reper, po svemu sudeći, i dalje ne može da zaboravi bivšu suprugu i majku njegove naslednice Tare. Rasta je objavio fotografiju džointa na društvenoj mreži Instagram, kojom je fanovima otkrio da je utehu potražio u opijatima. Naime, nakon što je Srpski telegraf ekskluzivno objavio da se Rasta i Ana razvode, kraj njihove ljubavi privukao je ogromnu medijsku pažnju. Reper se oglasio na Instagram profilu, te otkrio da će Anu na neki način zauvek voleti.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Rasta I Ana Nikolić

Nikolićka je takođe za bivšeg imala samo reči hvale kada je potvrdila priču o razvodu i molila medije da imaju razumevanja i poštovanja prema njenom, kako je istakla, najvećem životnom porazu. Nakon što je klupko počelo da se razmotava, pojavili su se navodi da se Rasta razveo zbog bivše ljubavi profesionalne igračice Vide Savić. Reper je uradio duetsku pesmu sa Ljupkom Stević, a u taj poduhvat uključio je i staru ljubav, koja se pojavila u spotu, a kako smo već pisali, Ana to nije nimalo lepo prihvatila. Međutim, ljubomorne ispade imala je još u vreme trudnoće, kada je insistirala da umesto sa Katarinom Kajom Ostojić duet "Slučajnost" snimi s njom iako je maltene bila već pred porođajem. Sporazumni razvod je pre nešto više od nedelju dana i zvanično okončan, a izgleda da uprkos svemu Rasta ne uspeva da zaboravi Anu.

Reper na društvenoj mreži postavio fotografiju na kojoj u ruci drži džoint

Na svom Instagramu je objavio fotografiju marihuane koju je smotao u džoint i drži je u ruci. Reper je izgleda nakon kraha ljubavi odlučio da utehu potraži u opijatima, te fanovima otkrio da otkad nije sa Anom, slobodno vreme provodi u svom domu sa opijatima.

Bivši supružnici uhvaćeni zajedno

Ana i Rasta očigledno su nastavili da se viđaju i neguju odnos i nakon okončanog razvoda. Ekipa "Paparaco lova" uhvatila je muzički par kako se vozi ulicama Beograda. Kad su zaustavili automobil, Nikolićka je izašla sa mesta vozača dok je Rasta otvarao vrata suvozačkog mesta, te su nasmejani zajedno nastavili kroz grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading