VELJKO JE ODLUČIO DA JE SKLONI: Seka otkrila da joj suprug ipak NIJE SRODNA DUŠA!

Autor:

Zabava

04.04.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić povukla se sa scene i sada uživa u miru.

RepublikaFoto: Printscreen
Seki Aleksić nedostaje estrada...

Iako se povukla sa scene i vodi miran život u Staroj Pazovi, Seka Aleksić kaže da joj nedostaje estrada.

- Svakako da mi posao nedostaje, kao i većini, koji su nažalost uskraćeni za to zadovoljstvo, ali prosto situacija je takva da moramo da mirujemo i da čekamo neke bolje dane, neko bolje sutra. Što se tiče mog posla, ne znam kada će to da krene, nemam ni pretpostavku. Videćemo šta će se dešavati u neko skorije vreme - rekla je pevačica i dodala da je njen suprug, Veljko Piljikić taj koji je odgovran za njihov povučen život:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Vode povučen život... Veljko i Seka

- Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno.

RepublikaFoto: printscreen/TV Prva
Ako si normalan naći ćeš srodni dušu- rekla je Seka...

Potvrdila je i da prava prijateljstva na estradi postoje:

- Prijateljstva postoje i ukoliko ste pravog i normalnog razmišljanja naravno da ćete naći neku svoju srodnu dušu, a ako se ta srodna duša kao prijatelj bavi istim poslom kao i vi, to je onda još lepše i bolje. Moja srodna duša i moj prijatelj sa estrade je Slađa Alegro i sa njom se družim, volim i poštujem.

Seku niko na estradi nije razočarao. Kako kaže ona jako voli i poštuje svoje kolege, ali nije imala vremena da se preterano druži sa kolegama da bi je neko razočarao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading