Igrao je unuka Cece Bojković u "Porodici", a da li ste znali da je dečak iz serije o Miloševiću sin poznatih roditelja?

Autor:

Zabava

03.04.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U seriji "Porodica" koja je završena sinoć, a o kojoj se i dalje polemiše, jedna od sjajnih uloga je i uloga Svetlane Cece Bojković, koja glumi simpatizerku Slobodana Miloševića, zajedno sa svojim unukom.

RepublikaFoto: Printscreen
Balša Golubović u seriji Porodica

Dečak je zadobio sve simpatije gledalaca tokom pet epizoda u kojima sa bakom žustro navija za Miloševića, i čak ima priliku i lično da ga vidi. 

U pitanju je talentovani dečak Balša Golubović koji ima devet godina, a koji je dete poznatih roditelja - reditelja Srdana Golubovića i producentkinje Jelene Mitrović. 

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Srđan Golubović

Oboje predaju na Fakultetu dramskih umetnosti, a Balša je uz njih zavoleo film. Ako malo bolje pogledate, videćete i da liči na svog tatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andjin san

04.04.2021 06:28

Jok nego je moj sin. Eto ga jos jedan neverovatni talenat koji ce uz pomoc roditelja uposati FDU. Kao da nijedno dete sem one od glumacko/ producentskih roditelja nema talenat ni volju za FDU. Nigde ne vlada tako ocigledan nepotizam i favorizovanje kao u glumackim vodama.