NIKOS JE PSIHIČKI SKRENUO! Maja Volk ostavila Grka, pa oplela po njemu!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.04.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Volk raskinula je vezu sa Nikosom iako su bili na korak od braka. Kako tvrdi, razlog prekida ljubavi je to što je on zbog korone pisički skrenuo.

RepublikaFoto: instagram.com
Maja i Nikos u periodu ljubavi

Maja Volk  raskinula je vezu sa šarmantnim Grkom Nikosom kojeg je pre nekoliko godina upoznala putem onlajn dopisivanja. 

Oni su posle kratkog dopisivanja odlučili da se uživo upoznaju i počnu svoju ljubavnu priču. Do pojave koronavirusa, oni su poput tinejdžera uživali na relaciji Srbija-Grčka, provodili se i planirali venčanje.

Ipak, Maja otkriva da je njihovoj ljubavi došao kraj i da je za to kriv upravo Nikos.

-Nikosa je udarila korona u glavu, šalim se, ali zbog tog straha od korone nismo se videli godinu dana. To je prosto puklo i ja više ne mogu da slušam izveštaje o koroni. On se čovek psihički promenio. Ja to sve razumem, ali evo, zatvorene su granice, nema šansi da se vidimo, tako da sam ja „single again” (ponovo sama) - rekla je Maja pratiocima svog Jutjub kanala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljuba

03.04.2021 16:26

Pre bih rekao da si ti malo pukla....