NE ŽELIM DA UMREM: Nemanja Nikolić progovorio o svojoj kilaži, pa otkrio da neće da ide na sve popularniju OPERACIJU!

Autor:

Zabava

02.04.2021

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nemanja Nikolić progovorio operacije zeluca.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Pevač Nemanja Nikolić progovorio operacije zeluca.

Pevač Nemanja Nikolić drastično se ugojio i danas izgleda, po mišljenju mnogih, sasvim drugačije u odnosu na početak karijere, a evo šta on kaže na tu temu.

- Upoređuju me sa slikama sa takmičenja, kada sam bio klinac. Normalno je da sam se promenio. Prošlo je 18 godina od takmičenja. Postoji i to da ja nisam vodio puno računa o sebi i svom izgledu. Nije da sam digao ruke, ali ja sam gurman. Jednostavno je tako, mi sa juga Srbije volimo da jedemo. Ovi mršavi su baksuzi - našalio se Nemanja.

RepublikaFoto: Printscreen
Nemanja Nikolić tokom takmičenja

Takođe je rekao i da nije ljubitelj teretane, pa nema nameru ni da se posveti vežbanju.

- Nemam ja facu za teretanu. Ja sam se i mlad oženio, mlad postao roditelj i završio sve što se toga tiče. A izgled, kome se sviđa sviđa, kome ne... Nije možda zdravo za mene, ali ja ne planiram sto godina da živim. Ni supruga se ne žali. Nisu moderne one pločice, ja sam više kao meda neki - rekao je.

RepublikaFoto: Printscreen
Nemanja Nikolić

Budući da su se u poslednje vreme mnoge njegove kolege odlučile na mršavljenje operacijom smanjenja želuca, Nemanja je izneo svoj stav i o ovome.

- U, to tek nikad ne bih uradio. Ako planiram da umrem, barem neka to bude prirodnom smrću - rekao je pevač za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading