STAVIO MI JE RUKU NA BUTINU: Manekenka otkrila detalje ZLOSTAVLJANJA!

Autor:

Zabava

01.04.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Manekenka, koja se proslavila u Americi, Ivana Korab, progovorila je o slučaju Danijele Štajnfeld.

Foto: printscreen/instagram.com/ivanakorab
Oglasila se povodom slučaja Danijele Štajnfeld...

Pružajući podršku Danijeli Štajnfeld, Ivana Korab, popularna manekenka, otkrila je da je i sama bila žrtva seksualnog uznemiravanja.

- Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže, jer onda možemo da se borimo protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi - rekla je Ivana

Manekenka je objasnila da je kako je kao mlada devojka uspela da se izbori sa ovakvom situacijom.

 

 

- Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i ekspozivna - rekla je srpska manekenka u jednoj emisiji. 

Foto: instagram.com/ivana korab
I sama je bila zlostavljana...

- Imaš mladu nadu koja veruje u sebe i ti, moćnik ili bilo ko drugi, joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za ceo život- objasnila je Ivana kako se osećaju žrtve seksualnog zlostavljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading