JUGOSLAV IMA NOVU ELENU: Ovu devojku je upoznao na Baliju dok je bio sa bivšom suprugom!

Autor:

Zabava

01.04.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslav Karić našao novu ljubav?

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/elena.karamankaric
Posvećuje pesme Eleni... Jugoslav

Srpska dizajnerka nameštaja Elena Karić i njen sada već bivši suprug, Jugoslav bili su zajedno preko 10 godina, međutim ono što je sve iznenadilo jeste njihov nedavni razvod.

Pojedini smatraju da Karić nikako ne može da zaboravi bivšu suprugu, pa je iskoristio i lirsku poeziju, čijem pisanju se nedavno vratio, kako bi posvetio Eleni pojedine stihove.

Naime, samo par dana nakon razvoda, Jugoslav je objavio pesmu, i to simbolično na 14. februar. Upućeni smatraju da su stihovi upravo namenjeni njegovoj bivšoj supruzi. Naročito se izdvajaju reči „iako u drugog zaljubljena, kao da je meni obećana...“ Na kraju, Karić je tom nekom čestitao „Dan zaljubljenih“. 

Foto: youtube.com/printscreen
I dalje voli bivšu suprugu?...

Međutim, svima je privukla pažnju i činjenica da Jugoslav Karić ima još jednu Elenu u svom životu!

Naslednik moćne porodice ovih dana poziva pratioce da obrate pažnju na novu knjigu Elene Plejades, pod nazivom "Vrati se sebi". Imenjakinja njegove nekadašnje supruge na društvenim mrežama sebe predstavlja kao umetnicu, osnivača „Bali Universal Foundation“ i veliku zaljubljenicu u Bali. Između ostalog, autorka je bloga i knjige.

Inače, dok su još bili u braku Karići su često odlazili na poznato indonežansko ostrvo, i mnogi misle da ovo novo poznanstvo datira upravo odatle.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading