UHAPŠENI PREVARANTI KOJE JE ANABELA REKLAMIRALA, A ONA SE PERE: Ja nikoga nisam terala da se kladi!

Autor:

Zabava

31.03.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet osoba je uhapšeno u policijskoj akciji Republike Srpske pod nazivom "Vektor" zbog sumnje da su preko Fejsbuka i Instagrama prevarili na stotine ljudi, među kojima ima i državljana Srbije, navodeći ih da im uplaćuju novac za klađenje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Policija proverava da li uhapšena grupa eventualno stoji i iza profila za klađenje, koje su svojevremeno reklamirale brojne poznate ličnosti iz Srbije kao što su pevačice Ljupka Stević, Teodora Džehverović, Anabela, ali i pevač Sloba Radanović, zatim rijaliti učesnice i starlete Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Ana Korać, Luna Đogani i drugi.

- Sumnja se da su uhapšeni pravili lažne profile na društvenim mrežama putem kojih su varali građane iz čitavog regiona, pa i šire, govoreći im da imaju informacije o nameštenim sportskim utakmicama. Verujući im, građani su im slali novac, a prevaranti su na ovaj način zaradili više desetina hiljada evra. Sumnja se i da su se lažni kladioničari reklamirali preko pojedinih poznatih ličnosti tako što bi im navodno plaćali da na Instagram okače njihov profil. Cilj im je bio da preko poznatih pevača, starleta i rijaliti zvezda, koji imaju na stotine hiljada pratilaca, namame što više lakovernih ljudi - kaže izvor iz istrage.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Anabela Atijas

Pevačica Anabela je ranije na ovu temu izjavila "da je njena stvar šta će da reklamira".

- Ja nikoga ne teram da se kladi, ja sam samo reklamirala profil. Ni za jedan proizvod ne mogu da garantujem. Ako reklamiram kremu, možda je neko alergičan na sastojke, a meni odgovara - objasnila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading