NE IDE MI UZ BOJU KOSE DA BUDEM NEČIJA ZAMENA: Zorica Brunclik o spekulacijama da dolazi u "Zvezde Granda" umesto Marije!

Autor:

Zabava

31.03.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijska nagađanja da će umesto Marije Šerifović u crvenu stolicu takmičenja "Zvezde Granda" da sedne Zorica Brunclik veoma su razljutila proslavljenu pevačicu koja je dala veoma duhovit odgovor na ova pisanja.

RepublikaFoto: instagram.com, youtube.com/Zadruga Official
Zorica Brunclik neće da bude Marijina zamena...

Zorica, koja je poznata po tome da voli da je jedisntvena i prva, spekulacije da bi nekoga negde mogla da menja su je šokirale:

- Gospodo koja živite od tuđe nevolje, toliko ste se očigledno navikli da se radujete kada je neko u svađi pa je, kada je nema, veštački pravite. To će vam se, u mom slučaju, završiti na pokušaju. Celog života svoje bitke bijem sama, a sa svim kolegama funkcionišem čisto i pošteno - poštovanje za poštovanje, prijateljstvo za prijateljstvo, kolegijalnost za kolegijalnost,  ljubav za ljubav. Upravo zato želim da poručim da me ni sa kim nećete posvađati, niti ćete ubaciti razdor između mene i bilo koga. A naročito nećete uspeti da me spustite na nivo na kom bi želeli da me vidite, tvrdeći da ću ja nekome biti zamena. Moram da vas razočaram, to se nikada neće desiti, jer ja alternacija ni u životu, niti u poslu, nikada neću biti! Ne ide to uz moje ime, lik, karijeru, hitove koje sam snimila, ne slaže mi se ni uz boju kose... A i previše sam navikla da budem prva. Uz želju da me ostavite na miru i da probate da u budućnosti nađete adekvatniju žrtvu (nekoga kome ta uloga stoji), srdačno vas pozdravlja vaša originalna diva Zorica Brunclik. 

Foto: instagram.com/zoricabrunclik_official

Podsećanja radi, pre izvesnog vremena je i najavljeno da će se Zorica vratiti u "Zvezde Gradna", a nakon što su Jelena Karleuša i Marija Šerifović zaratile govorkanja da će doći do zamene postala su sve glasnija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading