ESTRADA POD UTICAJEM VRADŽBINA! Skidali i bacali crnu magiju, polivali ih olovom, proricali sudbinu...

Autor: Republika.rs

Zabava

31.03.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako je barem ponekad poverovao u pisanje astrologa, da li zbilja ili makar iz šale, međutum, pojedine ličnosti sa estrade ozbiljno su se povele onim što su im razne vračare prorekle.

RepublikaFoto: Republika, ST/V. LUKIĆ, ST/N. PANČIĆ
Omađijana estrada

Nada Topčagić, Željko Joksimović, Buba Miranović, Vendi, Zlata Petrović samo su neke od javnih ličnosti koje su bile pod uticajem raznoraznih "viših sila", neki dobrovoljno, a neki i ne.

ŽELJKO JOKISMOVIĆ

 Beli mag Nedeljko Dražić u stopu je pratio pevača Željka Joksimovića na jednoj njegovoj promociji, a kasnije je i rekao:

 Te večeri je svuda bila prisutna crna magija. Video sam devojku i muškarca koje su platili ljubomorni pevači da naude Željku. Na svu sreću, mojom brzom reakcijom do toga nije došlo, prozreo sam njihove namere i paralisao ih – ispričao je Dražić svojevremeno.

 

RepublikaFoto: instagram.com/tamaramilutinovic
Tamara Milutinović

TAMARA MILUTINOVIĆ

Pevačica Tamara Milutinović priznala je tokom jednog gostovanja u "Ami Dži šou" otkrila da je išla kod vračare kako bi dobila potrebne odgovore na pitanja koja su je mučila. 

- Bila sam da pitam za pesmu, to me i danas zezaju kad treba da snimam pesmu. Ja sam često odlazila na koliko je posto pesma - priznala je Tamara, dodavši: 

-Za jednu pesmu je bilo 80 posto i ostvarilo se - dodala je pevačica.

 

JELENA GOLUBOVIĆ

Rijaliti zvezda Jelena Golubović javno je govorila o svojim posetama vračarama kako bi joj skinule crnu magiju.

- U poslednje vreme se ne osećam dobro i ništa mi ne ide od ruke, dok se mojim bližnjima dešavaju različite neprijatnosti. Tako loš period mi traje od završetka rijalitija, kao da me je neko urekao i bacio crnu magiju na mene. Iako nosim zaštitne kristale očigledno me nisu sačuvali, zato me Čupo odveo kod njegove prabake koja zna to da otkloni - pričala je Jelena i objasnila kako je izgledao ovaj proces:

Ona mi je „izlila olovo“ koje je u tom trenutku prštalo kao da se puca iz pištolja. Onda sam tu noć prespavala sa olovom i čim sam ustala otišla sam i bacila ga u reku Lim izgovarajući: „Ne bacam olovo, već svoje strahove i patnje. Strahovi nizvodno, a Jelena uzvodno“. Tako mi je odagnala strah i negativnu energiju, ali nije želela da mi kaže ko me mađija da se ne bi širila mržnja - tvrdi Golubovićeva.

 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

ZLATA PETROVIĆ I VENDI

Zbog navodnog bacanja magije svojevremeno su se posvađale i Zlata Petrović i Vesna Vukelić Vendi. Jedna drugu su javno optuživale da se bave mađijanjima: 

-Bila sam prisutna kada je gatara rekla jednom mladiću da će umreti za dve godine ukoliko ne skine čini koje mu je bacila Zlata Petrović. Nije je poslušao i to se dogodilo – ispričala je Vendi, a Zlata uzvratila:

– Vendi priča gluposti, ali se mnogo ne potresam jer nisam prva koju je oklevetala. A kao drugo, šta će ona kod gatare? - poručila je tada pevačica.

 

RepublikaFoto: Printscreen

LEPA BRENA

Pevačicu Lepu Brenu pre par godina poterali su maleri, te je imala dvostruki prelom ruke. Nakon toga počelo je da se šuška na estradi da je neko na nju bacio magiju. Ona se ovim povodom i oglasila i iznela svoj stav: 

- Zaista ne verujem u to. Dobra energija može da pobedi sve. Ljudi se bave raznim glupostima poznate su te čarije-barije kojima se bave kod nas, ali ne možemo zbog svakog neuspeha sedeti kući i zaštiti se raznim štitovima i nekim magovima - rekla je Brena.

SLAĐA DELIBAŠIĆ I ĐOLE ĐOGANI

Denserka Slađa Delibašić svojevremeno je izjavila, u nekoj polu šali, da veruje da je njen bivši muž Đole Đogani bacio magiju na porodicu. Ova verovanja uzrokovana su time što su se u porodici rađala samo ženska deca, pa čak je i kućni ljubimac kojeg imaju nežnijeg pola. 

- Da li verujete da je nas pet žena u kući?! Ćerke Silvija i Marinela, unuka Tija, ja, a čak nam je i pas ženskog roda. Mora da je tata, pre nego što se odselio odavde, bacio neke čini. Đole je umešao prste, neku magiju je sigurno bacio - rekla je Slađa u intervjuu za „Grand njuz“, da bi se na tu njenu konstataciju nadovezala njihova starija ćerka, koja je rekla da ne veruje da njen tata ima veze sa takvim stvarima, što je Slađu iznerviralo.

- Misliš da nema? Maaa, ja mislim da ima - dodala je Delibašićeva.

 

RepublikaFoto: youtube.com/bubamiranovic

BUBA MIRANOVIĆ

Bliski prijatelji pevačice Bube Miranović pričaju da je proklela gazdu restorana koji joj nije isplatio honorar i da se kletva obistinila. Gazda joj je dug doneo na kućni prag.

– Ne znam da li sam u dosluhu s višim silama, ali verujem da kletva može da ubije jer se sve vraća i plaća – objašnjavala je tada Buba.

 

NADA TOPČAGIĆ

Nada Topčagić oduvek je umela da privuče pažnju svojim neverovatnim izjavama, a nikad se nije ustezala da kaže šta misli. Tako je pričala i o vračarama koje je posećivala kako bi joj prorekle sudbinu:

Kad sam započinjala karijeru, jedna baba iz Modriče mi je bacala pasulj i prorekla veliku popularnost. Kako da ne verujem kad se sve obistinilo – kaže Nada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading