REKLA SAM MU: "ŠTA ME ZIVKAŠ STO PUTA?" I ON JE UMRO: Pevačica otkrila užasne detalje poslednjeg razgovora sa slavnim OCEM!

Autor:

Zabava

30.03.2021

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Jevremović potresno o poslednjem telefonskom pozivu sa ocem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Jevremović

Pre četiri godine, od posledica moždanog udara, preminuo je pevač Miki Jevremović u 75. godini, a iza sebe je ostavio troje dece, sina Đorđa iz prvog braka, a iz drugog sina Stefana i ćerku Jelenu. 

Jelena Jevremović, koja je ujedno i pop pevačica, vrlo emotivno je podnela gubitak oca te je otkrila kako se oseća nakon toliko godina od njegove smrti. 

‒ Ja sam bila njegov ćerak anđelak. Ali dobro, šta da se radi, prošle su četiri godine, guramo dalje kako znamo i umemo. Imam svoju decu, hvala Bogu, imam na koga da usmerim energiju i pažnju ‒ rekla je na početku emotivne ispovesti za “Exkluziv”.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Emotivno o ocu... Jelena Jevremović

Pevačica ne može zaboraviti poslednji telefonski razgovor sa ocem, koji joj nije ostao u najboljem sećanju.  

- Taj poslednji razgovor bio je tako kratak. Pozvao me je dok sam spremala ručak i ja sam bila tako nekako gruba, nervozno sam mu rekla “šta me zivkaš sto puta” i da ću ga pozvati kasnije. Ali, nažalost, kasnije je bilo prekasno. On kao da je sve predosetio. Tog dana kada me je pozvao i kada je doživeo moždani udar pozvao je i moja dva brata da se i sa njima čuje ‒ kroz suze je ispričala Jelena i nekoliko puta ponovila da joj je zbog svega toga neizmerno žao.

Zatim se osvrnula i na njihov poslednji susret u bolnici te kroz suze otkrila šta nikako ne može da zaboravi. 

RepublikaFoto: e-stock/NENISKA
Pevač preminuo u 75. godini...

 Nikada neću zaboraviti kada je primljen u bolnicu, svi smo bili uz njega, i moja braća i moj stric. Naš poslednji susret u snovima stalno iznova oživljavam. Svi smo stajali u hodniku ispred njegove sobe, on je ležao u krevetu i samo je u jednom momentu podigao onu ruku koju je mogao i mahnuo mi. Ja sam ronila suze, nisam mogla da se saberem. Posle toga je pao u komu i više se nije probudio. I dan-danas kada zažmurim, setim se te njegove leve ruke kojom mi je mahnuo ‒ drhtavim glasom ispričala je Jelena koja, uprkos svemu, zna da je njen otac i dalje čuva gde god da je i zato se trudi da uvek ima osmeh na licu i radost koju nosi u srcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading