MISLIM DA JE SVE TO DOGOVOR! Nada Topčagić o diskvalifikaciji Vanje Knežević: Saša Popović me je iznenadio!

Autor:

Zabava

30.03.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić misli da je sve dogovor.

Foto: printscreen
Nada Topčagić misli da je sve dogovor

Mlada pevačica Vanja Knežević nedavno je diskvalifikovana iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" što je izazvalo veliku pažnju u javnosti. 

Pevačica Nada Topčagić, kao veliki poznavalac muzike, dala je svoje mišljenje o ovome i istakla da koncept takmičenja "Zvezda Granda" zapravo više nema nikakav smisao i da se sada potencira na gledanosti, a pevači žele sebe da ispromovišu.

- Tu kolege pevači sebe reklamiraju. To više nema veze ni sa čim. Oni tu sebi daju prioritet u svemu, da nisu u žiriju, pa šta bi radili, preživljavali bi kao i svi mi koji sada preživljavamo. Ne bi postojali, borili bi se sa koronom i životom kao i mi ostali - kaže Nada Topčagić.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Uprkos svemu tome, o svojoj mlađoj koleginici Karleuši ima pozitivno mišljenje i ceni njen trud i postignuti uspeh.

- Ja Jelenu znam od detinjstva, ja o njoj ne mogu ništa loše da kažem. To je dete koje je sa mnom počelo karijeru. Rasla je uz mene, ja ništa o njoj negativno ne mogu da kažem. Šta god je bilo za Jelenu, ja ne gledam to tako.

Nadu je iznenadila informacija da je Vanja diskvalifikovana i tada nam je priznala da je polagala velike nade da će Saša Popović uspeti da vrati kandidatkinju u takmičenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

- Ja sam mislila da je tu devojku Saša vratio i da je sve prošlo. Trebalo je da ostane tu u takmičenju. Saša me je iznenadio što nije vratio devojku. On je uvek bio spona između mirenja i profesionalizma. Kad tu ništa nije uradio, iznenađena sam. Čim on više ne rukovodi Grandom, sve je to prošlost. Ovde se pravi šou za sebe, mislim da je sve to dogovor. To više narodu nije interesantno, sve je prevaziđeno.

- Oni prave rijaliti između sebe, da bi sebe isforsirali. Gde bi bili oni? Nigde! Šta bi radili? Ništa! Ja ne pratim toliko to takmičenje, ja vodim potpuno neki drugi život, ne gledam te nameštaljke, treba da povadimo oči da bismo bili gledani - ispričala je pevačica za 24sedam.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading