DUŠKOVA LJUBAVNICA VIŠE NE KRIJE DA IDE U TURSKU: Anu odala fotka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić i njegova navodna ljubavnica Ana Jovanović ili više ne kriju da su zajedno ili su sve nespretniji u skrivanju ljubavi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/anajovanovic
Veza sve stabilnija? Duško i Ana

Naime, nakon sve češćih putovanja tokom kojih se mogu zajedno videti po aerodromima i avionima sada se lako mogu pratiti i na društvenim mrežama, na kojima neretko postavljaju objave iz kojih se da zaključiti da su na istom mestu u isto vreme. Dizajnerki kupaćih kostima se tako pre dva dana omaklo, slučajno ili namerno, da okači sliku ekrana telefona, kojom je otkrila lokaciju na kojoj se nalazi, što je samo još više podgrejalo priče da je veza Duška i Ana sve stabilnija.

Foto: instagram.com/anajovanovic1
Odao je turski operater... Ana objavila stori

- Ana je boravila u Istanbulu, ali to nije objavljivala na društvene mreže, kao i uvek kada odlazi tamo. Uživala je sa Duškom, ali se zanela i snimila ekran, a u vrhu ekrana stajala je "Turksel mobilna mreža", koja se koristi u toj zemlji. Veliki broj pratilaca je video ovaj Anin gaf (koji možda i nije gaf), nakon kog su joj slali poruke da bi je upozorili na to, ali ona nije želela da skine sporni instastori. Kao da je namerno ostavila da bi to neko poslao Karleuši da vidi.

Foto: instagram.com/anajovanovic1
A onda je tagovala istanbulski aerodrom...

- Takođe, Duškove objave ukazuju na to da emotikonima koje stavlja na slike na sličan način signalizira da se obraća upravo Ani. On je okačio srce uz svoju fotku iz Istanbula, baš kao što je Ana uz onu iz aviona na povratku za Beograd - otkriva izvor blizak bivšoj supruzi muzičara Pređe Blizanca.

Kako dalje tvrdi naš sagovornik, Ana se vratila u Beograd, ali bi uskoro ponovo trebalo da otputuje u Istanbul. Inače, prema tvrdnjama upućenih, ona planira uskoro s Duškom da otputuje i u Kinu, gde će, prema svemu sudeći, nastaviti karijeru. Tošić je, navodno, u vreme kada se Ana vratila iz Istanbula, proveo dva dana u Srbiji, o čemu govore njegove fotografije sa ćerkama Atinom i Nikom.

Foto: instagram.com/duskotosic
Duško u Beogradu u isto vreme kada i Ana...

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Jovanovićevu, koja nam se nije javljala na telefon, dok je Duško na broj poznat redakciji nedostupan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading