MILOŠ BIKOVIĆ NAPUMPAO USNE: Glumac se podvrgao estetskoj operaciji, nećete ga prepoznati!

Autor:

Zabava

29.03.2021

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković često objavljuje duhovite priče na svom profilu na Instagramu, a sada je odlučio da se našali na račun žena koje koriste estetske korekcije.

Foto: printscreen/instagram.com/bikovic
Prelepi glumac trenutno ne liči na sebe...

Jedan od naših najlepših glumaca objavio je snimak na svom profilu na kom uopšte ne liči na sebe.

Popularni glumac imitirao je žene sa uvećanim usnama i jagodicama, a svojim izgledom je sve ostavio bez teksta. Biković koji u video snimcima govori o značaju unutrašnje lepote nad spoljašnjom, nasmejao je mnoge:

 

 

-Važno je živeti i raditi na sebi- rekao je glumac, u storiju na kom izgleda kao da je podlegao plastičnim operacijama celog lica. Na tom snimku posebno upečatljive su njegove pune i roze usne.

Foto: instagram.com/bikovic
Neprepoznatljiv... Miloš Biković

Ostaje nam još samo da se nadamo da je ovo izdanje glumca, privremeno i rezervisano za neku predstavu, s obzirom da je snimak iz pozorišta.

A nije poznato zbog čega je Miloš odlučio da se našali sa damama koje vole estetke korekcije kada je poznato da su neke njegove bivše devojke, poput Aglaje tarasove, bile podvrgnute ovim operacijama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading