TAMARA ĐURIĆ ŽRTVA VELJE NEVOLJE: Zloglasni klan terorisao STARLETU, ISPLIVALA BOLESNA PREPISKA!

Autor:

Zabava

29.03.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić na meti napada Velje Nevolje!

RepublikaFoto: instagram.com/tamarasstar89
Tamara đurić na meti klana Velje Nevolje!

Bez obzira na to što je veći deo ekipe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, uhapšen, preostali članovi klana u njegovo ime zovu žrtve, prete im i uteruju dugove, a na među mnogim metama su i Tamara Đurić.

Deo navijačke grupe Principi, koju je formirao Velja Nevolja, veoma je aktivan i nakon što je njihov vođa uhapšen pre skoro dva meseca. Kako mediji saznaju, oni nastavljaju sa pretnjama, ucenama, uvredama i uterivanjem dugova u Belivukovo ime, a nisu pošteđene ni poznate ličnosti.  

Koliko je deo ovih "navijača" bahat, govori i to što neprekidno na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, pozivaju navodne dužnike da Velji vrate dugove, ali i da prestanu da ga blate i okreću mu leđa. Takođe, pozivaju vođe navijača drugih navijačkih grupa "da se smire i da ne planiraju preuzimanje tribine".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Veljko Belivuk

Tako se na pojedinim profilima na Instagramu, koji otvoreno pružaju podršku Velji Nevolji i njegovoj grupi Principi, pojavila objava: "Još malo ide epizoda upoznajte poznate", nakon koje su objavljeni telefonski razgovori između "navijača" i poznatih ličnosti.


Prva na udaru našla se medijska ličnost Tamara Đurić, koju su optužili da navodno duguje 200 evra Veljku Belivuku.

- Hoću da j.... i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? - pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
boky

29.03.2021 09:28

pa je li duzna. ako je duzna neka plati. u cemu je problem.

Odgovori 14 1
zoli

29.03.2021 13:54

Sto sam se potresla, prostitutka i kriminalac. Ma mars bre.