JELENA KRUNIĆ PROGOVORILA O VEZI SA POZNATIM PEVAČEM! Bivša zadrugarka otkrila sve detalje!

Autor: Republika.rs

Zabava

29.03.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić već godinama je na sceni, u početku javnosti poznata kao igračica, a kasnije kao rijaliti učesnik. Povezivana je sa raznim muškarcima, a javno je govorila o vezi sa poznatim pevačem.

Foto: instagram.com
Jelena Krunić

Naime, Jelena Krunić i pevač Vlada Matović, nekadašnji član ultra popularnog dua "Elitni odredi" bili su u vezi na početku njegove karijere, kada je stekao popularnost. Sada ga je bivša zadrugarka ponovo pomenula i otkrila detalje.

- Zapratite profil Vlade Matovića, jeste da mi je bivši dečko ali mi smo davno raskinuli. Ne znam što se to desilo, ne sećam se koji je razlog bio našeg raskida, ali to je bilo pre deset godina - rekla je Krunićka u snimku na svom Instagramu.

Jelena je i dalje veoma bliska sa Vladom, te često objavljuje emotivne postove na društvenim mrežama u kojima mu šalje podršku za povratak na muzičku scenu nakon raspada grup "Elitni odredi".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Veliku popularnost imali su Vlada i Relja sa "Elitnim odredima"

Podsetimo Jelena i Vlada su bili dugo u vezi, a onda je, kako je Krunićka pričala svojevremeno, njena nekada najbolja drugarica Anđela Veštica bila sa njim. To je bio i razlog tuče između njih dve ali i kraha prijateljstva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading