GOCA OTKRIVA ŠTA JOJ SAVETUJU LEKARI: Ne smem da primim vakcinu protiv korone, spremam se za VANTELESNU OPLODNJU!

Autor:

Zabava

28.03.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rečeno mi je da se ne vakcinišem ukoliko planiram trudnoću. Imam to u planu kad se cela situacija oko virusa stabilizuje, poručila je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Goca Tržan ne odustaje od vantelesne

Pevačica Goca Tržan priznala je da se neće vakcinisati protiv korone, te otkrila razlog zbog kog, zasad, ne sme da primi vakcinu koja se koristi u borbi protiv KOVID-19.

 Iako su njene brojne kolege javno apelovale da se što veći broj građana vakciniše da bi se pandemiji što pre stalo u kraj, Tržanova smatra da javne ličnosti ne bi trebalo to da rade s obzirom na to da se ne razumeju u medicinu, već da o tome isključivo treba da nas savetuju lekari i doktori nauka.

Goca: Niko ko nema završen medicinski fakultet ne treba da propagira vakcinisanje

- Mislim da je izuzetno neodgovorno da bilo koja javna ličnost ili ja apeluje ili bilo šta propagira povodom vakcina ako nema završen Medicinski fakultet ili PHD doktorat iz imunologije. Neodgovorno je da bilo ko to radi ako nije lekar, a kako ja nisam neodgovorna, neću se time baviti. Ja se neću vakcinisati jer idem na vantelesnu oplodnju, a rečeno mi je da ne primam vakcine ukoliko planiram trudnoću. Akobogda, kada rodim dete, onda ću videti da li ću se vakcinisati - rekla je Goca za Skandal i naglasila da vantelesnu oplodnju ima u planu kada se cela situacija oko virusa stabilizuje.

 

RepublikaFoto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Moj i Rašin rijaliti se razlikuje od Ivanovog

Goca je komentarisala i prozivke Stefana Buzurovića, koji je primetio da ona snima rijaliti sa sadašnjim suprugom Rašom iako je bivšeg muža u medijima navodno pljuvala upravo zbog učešća u rijalitiju. Njegova opaska, pritom, bila je kako je rijaliti u kom je Ivan bio treš, dok je Gocin i Rašin urban.

- Eto, super je da on vidi razliku, to je bitno!

 

- Svi smo suočeni sa pandemijom i sve nas je pogodila, ali prosto moram da se borim i nastavim sa radom. Trudim se da živim što je normalnije moguće i da u svakoj situaciji nađem način da što bolje plivam i opstajem. Nisam od onih koji jadikuju i kukaju. Da je lako, nije, ali moramo svi da se borimo i suočavamo sa realnošću - zaključila je pevačica.

 

 

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić

Lepo mi je što radim s Jovanom i Željkom

- Mnogo je lepo raditi s ljudima koji znaju što hoće, koji imaju ideje i vizije, koji su profesionalni i inteligentni. Prosto, ako nešto rade, znaju u šta će to na kraju da se proizvede. I Jovana i Željko i svi iz ekipe su u funkciji zaposlenih, pružaju nam punu pažnju i mnogo je lepo raditi sa takvim ljudima, a to mogu samo ljudi koji su ostvareni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading