VREME JE DA SE POVUČE RUČNA U MOM ŽIVOTU! Voditeljka ZADRUGE zaintrigirala porukom!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.03.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević nedavno je pokazala svog emotivnog partnera i to koliko je srećna i zaljubljena. Sada je progovorila o temu koja sve interesuje, a odnosi se na udaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Dušica je objasnila da je došlo vreme da sumira neke stvari u svom životu, ali da još uvek ne pravi dugoročne planove kada je ljubav u pitanju.

- Teško se  zaljubim, to što se o mom životu pisalo, to je zato što sam lagodno pričala u medijima o svom životu. Za prave stvari u životu se i te kako vredi boriti, kada nađeš neko svoje rame i vi ostanete u četiri zida sami, to je ljubav. Vreme je da se povuče ručna u mom životu - rekla je Dušica u "Premijeri" i dodala:

Zaljubljena u svaki dan svog života, da jesam zaljubljena. Ne razmišljam o tome da li bih stala na ludi kamen, imam 40 godina, ja mogu sve - poručila je voditeljka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading