POPOVIĆ ME RAZOČARAO, ZNAM KROZ ŠTA PROLAZIMO! Oglasio se otac Vanje Knežević pa otkrio šta mu je Saša rekao posle diskvalifikacije!

Autor:

Zabava

27.03.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Vanje Knežević otkrio šta mu je Saša Popović rekao nakon diskvalifikacije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Otac Vanje Knežević otkrio šta mu je Saša Popović rekao nakon diskvalifikacije.

Saša Knežević, otac Vanje Knežević, diskvalifikovane takmičarke "Zvezde Granda", kaže da je razočaran u Sašu Popovića nakon gostovanja u jutarnjem, gde je pričao o njegovoj ćerki.

- Žao mi je što se sve ovo izdešavalo. Moram da budem realan i iskren jer znam kroz šta prolazimo ovih dana, ali i koliko je Vanji značilo takmičenje i koliko je bila sigurna da će ući bar u prvih deset. Taman kada treba da se smiri, gledam komentare gospodina Popovića. Verujte da uopšte nisam polaskan. Nimalo mi nije bilo drago na koji način je on odgovarao i komentarisao situaciju - rekao je za "Kurir".

Knežević priznaje da je sa Popovićem razgovaro pre diskvalifikacije.

- Da, pre diskvalifikacije. Tada je fino pričao i rekao da će se smiriti strasti.

 

Saša Popović je gostovao nedavno u jutarnjem programu na TV "Prva" govorio o diskvalifikaciji Vanje Knežević iz "Zvezda Granda", a tom prilikom otkrio je i detalje razgovora sa njenim ocem.

- Uveče se javio njen otac, pozvao me, jedan fin, učtiv i kulturan čovek, i rekao je "Gospodine Popoviću, jel možemo Vanju da vratimo", ja kažem: "Podržavala je najgnusnije i najodvratnije poruke", kaže on: "Znam da je moje dete pogrešilo, ali vidite da li može da se vrati u takmičenje" - rekao je Popović u "Jutru na Prvoj".

On je zatim dodao da je produkcija nakon toga razmatrala da Vanju ipak vrati u takmičenje.

- Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su "Zvezde Granda" mizoginija, mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja i rekla je svim novinarima da je doživela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u "Zvezdama Granda", i sad posle svega ona kaže "srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživela sam psihičko zlostavljanje", molim vas, psihičko zlostavljanje - bio je tada vidno besan Popović u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading