(FOTO) SEĆATE LI SE IVANA SEKSPRESS-A? Devedesetih je bio hit na muzičkoj sceni svojim plesom, a onda je nestao sa scene!

Autor: Republika.rs

Zabava

27.03.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devedesetih godina muzička scena u Srbiji zaista je bila šarenolika, te su se tada pojavili pojedini pevači koji su na trenutak veoma zablistali, a onda samo nestali sa scene. Takav je bio i Ivan Sekspress.

RepublikaFoto: youtube.com
Ivan Sekspress

Ivan Sekspress privukao je veliku pažnju svojim atraktivnim izgledom, a potom i plesom. Žene su ga u to vreme popularnosti obožavale.

Ipak, njegova karijera nije dugo potrajala, te se danas malo toga zna o njemu. Tokom karijere radio je i sa pojedinim dens i pop izvođačima poput Zorane Pavić, Dajane, Extra timom i drugima...

On je u svojim spotovima uglavnom bio prilično obnažen, a pesme su mu bile provokativne. Neki od njegovih hitova su svakako "Dua, dua", "Divlja stvar", "Vrag"...

 

Ipak, on je posle devedesetih samo nestao sa muzičke scene, tek na društvenim mrežama možemo videti da se povremeno i dalje bavio muzikom, međutim, nikada nije uspeo da povrati popularnost koju je imao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading