PRE 30 GODINA SAM TE VIDEO U TOM HOTELU, BILA SI BEDEVIJA: Saša Popović otkrio malo poznate detalje o Karleuši, ona napravila SKANDAL!

Autor:

Zabava

27.03.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša obelodanio malo poznate detalje o Karleuši!

RepublikaFoto: Promo foto / ST/V. LUKIĆ
Saša obelodanio detalje o Karleuši!

Kako SCANDAL! saznaje, Saša Popović isprozivao je Jelenu Karleušu kada ju je uporedio sa jednom kandidatkinjom.

Naime, devojka koja je Saleta podsetila na JK ima dugu plavu kosu, istetovirane butine, visoke štikle, a nosila je ljubičastu mini suknju i kako je malo krupnija, sve je na njoj prštalo.

Nakon njenog izvođenja, Saša je dobacio da ga baš podseća na JK pre 30 godina kada ju je inače prvi put video, na šta mu je JK odbrusila: Ma kako ja pre 30 godina?! Niti sam se tada pojavila, niti sam ovako izgledala! Na to je Saša odgovorio: Pa dobro, možda nisi pre 30, ali pre 25 godina, sećam se da sam te video u hotelu Radmilovac. Dobro se sećam da je došla jedna bedevija s plavom kosom!

JK je potom rekla: Ma ne lupaj, kakva bedevija! Nisam bila bedevija, jesam bila visoka i krupna, i ne znam koji je to hotel! Međutim, Sale je bio uporan: Jesi, jesi! Bila si u tom hotelu, sećam se kada si došla, nisi tada pevala, ali si se pojavila i sela, tada sam te prvi put video, dodao je Sale, a JK nije bilo nimalo pravo, ali nije imala kud. Saša nije odustao od prozivke i zezanja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading