PA BAŠ I NE LIČITE! Šašić sebe poredi sa Ražnatovićem: Mešali su me sa Arkanom!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

26.03.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić priznao je da su ga krminalci devedesetih godina obožavali, kao i da su mu oni diktirali gde sme da peva, a gde ne! Željku Ražnatoviću Arkanu je stalno pevao, čak kaže da su tada mnogi mešali njih dvojicu toliko da su mislili da je on dečko Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Printscreeen
Željko Šašić i Željko Ražnatović

Naime, Šašić tvrdi da su druženja devedesetih bila jako dobra i da je tada stekao najveću popularnost, možda baš zato što je pevao momcima na ivici zakona, koji su ga, kako kaže, poštovali i voleli, mada je ponekad bilo i zategnutih situacija.

- Tadašnja druženja ne mogu da se porede sa ovim sada. Mene je tada nosila popularnosti potražnja. Menjao sam tri aviona dnevno i bilo mi je kul. Pevao sam Mandi, Arkanu, ma svima. Sa Arkanom sam se baš dobro poznavao. On se vrlo brzo smuvao sa Cecom, pa se pročulo po gradu da sam ja Cecin Željko. Morao sam da objašnjavam da nisam ja taj za koga će vrlo brzo da čuju. To je tada bio šou-program. Bilo je love da ne možeš da zamisliš, ali isto tako i strašna hiperinflacija. Dođem kući sa hrpom para i ako isti dan ne odem kod dilera, sve propadne. To je bilo užasno vreme - kaže Željko za Svet.

Upoređujući današnje vreme i situacije gde krimosi reketiraju pevače, Željko kaže da se to njemu nikada nije desilo, da je bio poštovan, ali da je istina da je bio u nekim nezgodnim situacijama.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkosasic.official
Željko Šašić

 

- Meni je jednom čak bila simpatična situacija kada su došli neki moji drugari za koje sam znao da su s druge strane zakona da me nateraju da odem na sastanak kod jednog mafijaša koji me je gotivio. Tražili su da pevam u njegovom lokalu. Nekoliko nas pevača smo u tom momentu bili bitni u gradu, pa su se oko nas otimali. Nekako sam uspeo da smirim tu priču i izvučem se - rekao je pevač, pa objasnio kako u to vreme nisi mogao da pevaš za dva klana.

- Teško je tada bilo da se peva na dva mesta. Oni na finjaka bace signal da si ti njegov i onda se ti izvuci ako možeš. Stavi šapu na tebe i počnu da odlučuje o svemu. Tada sam privlačio mnogo ljudi na nastupe, samim tim, i mnogo para i interesovanja. Uspeo sam da se izvučem iz toga bez posledica, ali bilo je situacija kada nisam imao izbora. Sreća, pa sam ima kome da se obratim.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Razumem Lazića što peva na koronažurkama i ja bih da sam mlađi

Željko ističe da nije nastupao za vreme pandemije, kao i da razume Darka Lazića, koji je pevao na nekoliko koronažurki jer, kako kaže, i sam bi se tako ponašao da je u Lazićevim godinama.

- Oni koji su dobri i traženi rade inkognito, ali to je čudan osećaj, moraš da se kriješ kao da kradeš. Oni koji žive samo od muzike verovatno su iscrpeli sve resurse, poznajem i takve. Što se tiče Darka Lazića, klinci su malo nestašni. U tom godinama nisu svesni svojih postupaka. Mogu negde da ih razumem, ne drži ih mesto. Ja bih u tim godinama bio još gori. Ne znam kako ljudima objasniti da to ne rade. Ili idi pravi žurku negde gde ne mogu da te uhvate. Najjače je što ja mislim da oni vole da budu uhvaćeni. Njima je to reklama.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Gadno mi je da pevam Lukasove pesme

Šašić otkriva da mu je muka da peva pesme nekadašnjeg prijatelja Ace Lukasa otkako mu je preoteo ženu Sonju Vuksanović.

- Nisam preslušavao novi album Ace Lukasa niti ću. To me uopšte ne interesuje. Ja njegove pesme ne pevam iz principa. Otkako se moja žena preudala za njega, uopšte više njegove pesme ne pominjem nigde. Ne mogu, stvarno. Ne izlaze te pesme iz mene kako treba, onako iskreno. Nešto mi je gadno da pevam njegove pesme, ali nijedna moja žurka nije propala zbog toga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading