Novi lapsus Bojane Ristivojević: Posle "njegova svetlost" sada je izjavila OVO!

Autor:

Zabava

26.03.2021

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević dok je vodila Jutarnji programa na TV Prva, napravila je lapsus o kom društvene mreže bruje.

RepublikaFoto: Printscreen
Bojana Ristivojević

Ona je želela da najavi sportske vesti koje vodi njena koleginica Nina Kolundžija, te je kao uvodnu reč rekla:

 

- Nina Kolundžija kaže da je vreme za sportske vesti. Nema više srpskih košarkaša u Sarkamentu, Nina, šta se dešava - rekla je voditeljka, misleći na klub "Sakramento kings" i odlazak Nemanje Bjelice iz istog.

Bojana je nastavila da vodi emisiju kao da se ništa nije dogodilo, ali korisnicima društvenih mreža ovaj simpatični lapsus nije promakao. Ipak, ovaj put nisu joj zamerili, jer je moguće da joj se samo "prepleo jezik", kao i da sigurno ne prati toliko sport.

Foto: ST/Dragan Kadić
Bojana Ristivojević

"Bojana je preslatka, a Sarkamento, kako kaže, je baš simpatičan lapus. Žena ne prati sport, sigurno", "Bojana Ristivojević može da se izvuče sa svakom greškom, kad je šarmantna i normalna devojka", "Prepleo joj se jezik, klasični lapsus", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, gde je Bojana, očito, pobrala brojne simpatije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading