KARLEUŠI KAZNA ZATVORA DO GODINU DANA: Zbog teškog krivičnog dela, JK ide na robiju?!

Autor:

Zabava

26.03.2021

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena ide u zatvor zbog teškog krivičnog dela?!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jelena Karleuša ide u zatvor?!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv pevačice Jelene Karleuše zbog napada i vređanja fotografa "Kurira" Vladimira Šporčića, pre dve godine, dok je bio na radnom zadatku.

Karleuši se na teret stavlja krivično delo zlostavljanja i mučenja za koje je zaprećena kazna zatvora do godinu dana. Pevačica je fotografa napala na Novom bežanijskom groblju, u julu 2019. godine, dok je obavljao svoj posao na javnom mestu- javlja Srbija Danas.

Kako je tada javljeno, Jelena ga je fizički napala, pljuvala i vređala.

Ovim povodom oglasila se pevačica na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Nejasno je kako su fotograf i njegov vozač uopšte preživeli to "mučenje i zlostavljanje"!? Naime, oni nisu "samo radili svoj posao" na grbolju  i slikali ovu "opasnu ženu" dok čisti grob njene majke... Dva uplašena i nezaštićena muškarca nikada ne treba da šetaju sama po groblju i slikaju, jer svašta može da se desi! Na primer, mučenje i zlostavljanje, a nije isključeno i silovanje - napisala je Karleuša uz video prilog iz današnjih vesti u kom se govorilo na ovu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nemanja

26.03.2021 15:33

Srbija će biti mirna godinu dana.

Odgovori 18 4
Stojan

26.03.2021 15:42

Karleuša je poslednja osoba kojoj bih dao podršku, ali odgovorila je baš kako treba. Sećam se tog incidenta i dobro je prošao taj mamlaz. Da li ti tzv novinari razmišljaju o tome da svako ima pravo na svoj mir, pa i kad ide majci na grob? Koje su to beskrupulozne hijene.

Odgovori 11 14
Dragan

27.03.2021 12:33

Da li toj dvojici jadnika treba zastita? Ja cu da ih usvojim, brinucu se o njima, praticu ih svuda gde je opasno, napr. na groblje.

raca

27.03.2021 17:47

To zlo ko zatvori na godinu dana , dati orden zasluge za dobrobit naroda srbije.