DARKU LAZIĆU PAKUJU DA IDE U ZATVOR? Otkriveno šta mu rade iza leđa!

Autor:

Zabava

26.03.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darku smeštaju hapšenje!?

RepublikaFoto: Printscreen
Darku Laziću pakuju zatvor!

 Darka Lazića planiraju da smeste u zatvor jer uporno ide na korona žurke - saznaje Skandal.

Naime, pri rutinskoj kontroli, pevač je po ko zna koji put viđen na žurki koja je tajno organizovana u Beogradu. On na toj žurki nije pevao, bio je samo gost i nema veze sa organizacijom iste, ali pojedini organizatori sada njega krive jer su ubeđeni da policija nejga juri i da svaka korona žurka propada samo zbog Darka!

– Darko uvek nagrabusi ni kriv, ni dužan. Dečko ode nekad na žurku, šta će, mora da živi, pa svi idu! Ali pojedinci sad samo njega krive i smatraju da policija dolazi u objekte gde su žurke da bi njega uhvatili, a da onda stradaju i organizatori. Zato mu i smeštaju hapšenje i pakuju mu na teret neke glupe prekršaje, ma pakao! Dečko nikog ne dira, dobar je ko hleb, samo gleda ako može da pomogne nekome, a njemu svi redom nešto montiraju i čine mu zlo – objašnjava izvor i dodaje:

– Sreća pa mu ne mogu ništa, ako dečko i ode na žurku, platiće kaznu kao i svi drugi građani, međutim, on ne organizuje te provode i samim tim je priča o hapšenju glupost – dodao je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading