AKO JE SILOVAO DANIJELU, TO JE IDIOTSKI: Boris Milivojević žestoko napao Lečića!

Autor:

Zabava

26.03.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Boris Milivojević jedan je od onih koji veoma blago komentarišu sve, ali je ovoga puta izbačen iz takta zbog saznanja da je njegov kolega Branislav Lečić možda napastvoao Danijelu štajnfeld.

RepublikaFoto: youtube.com/Insajder Video
Iznela teške optužbe zbog koji sada Lečić nailazi na osudu kolega... Danijela i Branislav

Iako Milivojević nije zauzeo nijednu stranu, on je žestoko osudio delo koje se pripisuje Lečiću:

- Iznenađen sam! Sa Lečićem sam sarađivao na nekim projektima. Ne znam da li je istina da je silovao glumicu, ali ako jeste, to je idiotski - žustro je počeo Milivojević, pa istakao da je u svakom slučaju užasno da se uradi tako nešto.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Boris Milivojević

- Ne mogu da verujem da je Branislav to uradio. To je van svih moralnih principa. Ne možeš da je**š tamo gde jedeš! Ukoliko neko želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a nema priliku da to radi sa osobom koja isto želi, neka onda ode i plati takvu uslugu - rekao je Boris i dodao:

- Apsolutno sam protiv svakog nasilja! Bilo kakvo zlostavljanje ne treba da se trpi, već da se prijavi i kazni, a kamoli nešto tako strašno poput silovanja. Svaki primer takvog čina mora da se istera načistac - izričit je Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

26.03.2021 13:49

Njegove kolege su sigurne da je on silovatelj.