(FOTO) POBEDIO U "ZVEZDAMA GRANDA", PA ZABORAVLJEN OD SVIH: Ovako danas izgleda IBRO BUBLIN!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.03.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje "Zvezde Granda" postoji od 2004. godne kada je pobedu odneo Bane Mijićević. Nakon njega nizali su se brojni pobednici, ali retko ko je uspeo da ostvari veliku karijeru. Jedan od onih koji su imali samo pet minuta slave je i Ibro Bublin, za koga danas gotovo niko ne zna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ibro Bublin

Mladi pevač Ibro Bublin pobedio je u "Zvezdama Granda" u sezoni 2015. godine. On je tada imao tek 17 godina i svi su mu predviđali veliku karijeru.

Međutim, njegova slava i popularnost su veoma kratko trajali i danas je govoro zaboravljen. Dok svi i danas pamte Baneta Mojićevića, Darka Lazića, Milicu Todorović, Mirzu Selimovića.. retko ko bi mogao das se seti Ibra, kao i šta se desilo sa njegovom karijerom posle trijumfa u takmičenju.

Ibro je prošle godine kratko bio u centru pažnje kada je objavio pesmu " Sve ću ti dati", za koju je Darko Lazić rekao da je plagijat njegove. 

Ovog mladog pevača prati veliku broj ljudi na društvenim mrežama i to je možda jedino merilo neke njegove popularnosti, s obzirom na to da je na muzičkoj sceni očigledni bio zvezda koja je sijala samo jednu noć i ugasila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibro Bublin (@ibro_bublin)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading