NE PRAVIM RAZLIKU IZMEĐU SMRTI I SILOVANJA, ŽRTVA NA NEKI NAČIN SVAKAKO UMIRE: Ivan Ivanović o slučaju Štajnfeld

Autor:

Zabava

25.03.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović javno je pružio podršku Danijeli Štajnfeld i osudio Lečića.

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Javno je pružio podršku Danijeli Štajnfeld...

Danijela Štajnfeld objavila je prošle godine film "Zaceli me", u kome je prikazala kako je to biti žrtva silovanja, a pre nekoliko dana objavila je i to da je čovek koji ju je obljubio Branislav Lečić. Ovom prilikom oglasio se Ivan Ivanović koji je prokomentarisao da je ovakvo delovanje za svaku osudu i da silovatelji moraju biti kažnjeni najstrožom kaznom. 

-Ja sam šokiran i tim događajem i ličnošću koja je u epicentru događaja, to zaista nisam očekivao. I rekao sam i prošli put – mislim da mi, muškarci, moramo javno da osuđujemo takve stvari i da podržavamo žene koje su žrtve silovanja i da nekako prosto promenimo svest ovog društva po tom pitanju. Možda je vreme da Srbi nauče da “ne” – zaista znači “ne”. Nema tu mnogo prostora za razmišljanje- kaže Ivanović i dodaje:

-U ovih poslednjih godinu dana imam situaciju da komentarišem kad neko umre i da komentarišem ovako neke strašne događaje. Ali ne pravim neku veliku razliku između ta dva, jer s ove druge strane takođe umire život koji žrtve imaju do tog trenutka dok im se tako nešto ne desi. I svako ko nekome oduzme radost življenja zaslužuje najgoru kaznu i društvenu osudu - poručio je voditelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading