Nema dokaza da je Danijela prvo Aniti Mančić rekla da ju je Lečić silovao

Autor:

Zabava

25.03.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Republika objavljen je tekst koji navodi čitaoce na to da pomisle da je Danijel Štajnfeld prvo koleginici Aniti Mačić otkrila da ju je Branislav lečić silovao, što nije istina.

RepublikaFoto: Youtube.com/K1 Televizija
Mlada koleginica joj se obratila... Danijela i Anita

U članku koji je obajvljen na našem portalu, Anita Mančić je govorila o tome da joj je Danijela priznala da ju je silovao Lečić, ali ni u jednom momentu se ne kaže da je ona bila prva osoba kojoj je Štajnfeld to rekla, što je stajalo o prvobitnom naslovu originalnog teksta.

- Ne pamtim da mi je ikada kao danas bilo neprijatno. Danijela i Leka su moje kolege. Ukoliko se ispostavi da je nevin, mi ćemo stajati na istoj pozornici, radimo u istom pozorištu. A sa druge strane, kada ti mlađa koleginica kaže da je silovana, imaš ljudsku potrebu da je zaštitiš. Meni je Danijela poslala film pre premijere u Sarajavu i kazala mi da je silovana. Bila sam u šoku. Ja sam taj audio-snimak premotavala mnogo puta i pitala sam je, jer sam prepoznala sklop rečenica, da li je to Leka? I rekla mi je da jeste. Ja sa tom informacijom nisam znala šta da radim, ona nije htela da otkrije njegovo ime - rekla je Anita u jednoj tv emisiji.

Iz njene izjave jasno se vidi da nigde ne kaže da je ona prva osoba kojoj se Danijela Štajnfeld poverila, što je stajalo u našem originalnom tekstu.

Ovaj tekst nastao je kao posledica analize Raskrinkavanja, koje je naš originalni tekst ocenilo kao klikbejt i lažna vest.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading