Lečić je igrao u njenoj seriji, a sada se Jelena Veljača izjasnila o optužbama protiv glumca: ZGROŽENA SAM, DA SAM ZNALA...

Autor:

Zabava

25.03.2021

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Veljača se izjasnila o optužbama protiv glumca.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen/youtobe.com/ K1 Televizija
Jelena Veljača se izjasnila o optužbama protiv glumca.

Hrvatska glumica Jelena Veljača, inače istaknuta aktivistkinja za prava žena i zaštitu od nasilja, šokirana je pričom koleginice iz Srbije Danijele Štajnfeld, kojoj je pružila podršku nakon što je Danijela javno optužila Branislava Lečića da ju je silovao 2012. godine.

Veljača je najpre na svom profilu na Instagramu objavila Danijelinu fotografiju uz reči: "Ovako izgleda prava heroina. Hvala ti", a potom je za hrvatske medije ispričala i šta misli o čitavom ovom slučaju s obzirom na to da je Branislav Lečić glumio u seriji "Pogrešan čovek", čija je autorka upravo Veljača.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/jelka12
Jelena Veljača

- Apsolutno podržavam svaku žrtvu nasilja koja odluči da progovori, kad god i kako god. Zgrožena sam kao deo glumačke zajednice činjenicom da neki pojedinci posebnu vrstu poverenja koja postoji među nama koji se bavimo ovim poslom koriste za zločine i zlostavljanje. Cela naša zajednica duboko je traumatizovana svim ispovestima koje isplivavaju nakon Milene, Danijele i #nisamtražila grupe - rekla je Jelena za Slobodnu Dalmaciju.

- Da sam znala za konkretan slučaj, svakako da bi moje producentske odluke bile drugačije. Moja iskustva s B.L. su trenutno sasvim nebitna. Bitno je Danijelino i bitna je Danijela. Njoj šaljem podršku i zagrljaj. To što je uradila je neopisivo teško i neopisivo hrabro. Na celom društvu, institucijama, ali i glumačkoj zajednici regiona je da joj pruži poverenje i podršku jer je to jedini način da se osnaže i druge žrtve, bile u glumačkom miljeu ili izvan njega - zaključila je glumica za pomenuti medij.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

25.03.2021 14:59

Podrska Lecicu . Klasicna namestaljka .