LJUDI SU GA OBOŽAVALI, A SADA NE MOGU DA GA PREPOZNAJU: Pevač imao infarkt, zapustio se i ušao u "Parove"!

Autor:

Zabava

25.03.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je miljenik žena i najveći talenat šou programa "Zvezde Granda", a onda je doživeo infarkt i promenio svoj život iz korena.

RepublikaFoto: Printscreen
Žene su nekada ludele za njim...

Nekada popularni pevač i bivši učenik rijaliti šou-a "Parovi" promenio je potpuno svoj životni stil nakon što je u 32. godini doživeo infarkt. 

Kada je 2005. godine bio finalista u emisiji "Zvezde Granda" , dobio je mogućnost da snimi album, te je, iste godine, objavio svoj prvenac "Bebo moja" sa osam numera, koji je naleteo na dobar prijem kod publike. Godinu dana kasnije objavio je i drugi album "Meseče moj“ i činilo se da je to tek početak. 

RepublikaFoto: Printscreen
Lekari su mu rekli da iz zdravstvenih razloga mora da smrša...

Popularni pevač bio je miljenik žena i jedan od najboljih frajera na estradi dok nije prestao da vodi računa o svom fizičkom izgledu. Lekari su mu govorili da bi trebalo da smrša da bi sačuvao svoje zdravlje. Međutim, Nemanja ih nije poslušao.

Bio je aktivan član estrade, dok pre pet godina nije doživeo infart dok je vozio, a podsetimo u kolima su tada bili i njegova žena i deca, nakon čega se kratko povukao. Izgleda da je srčani udar kod Nemanje izazvao svest o tome da u životu treba da se posvetiš onome što voliš pa na njegovom "Intagram" profilu možemo da vidimo da pevač zaista uživa u svakodnevnici.

 

- Najveći ulov je som od 32 kilograma. Biće i lepših ulova, nadam se. Petog maja trebalo je da putujem na Ebro, u Španiju koja je broj jedan i san svakog ribolovca, ali eto korona me je sprečila – rekao je Nemanja za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading