NISAM MOGLA NI KAO KAFE KUVARICA DA SE ZAPOSLIM: Ana Bekuta progovorila o najtežem trenutku u životu!

Autor:

Zabava

24.03.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta otkrila je nepoznate detalje iz svog života.

RepublikaFoto: Republika.rs
Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao...

Ana Bekuta iskreno je govorila o nepoznatim delovima njenog života u emisiji „Pečat u vremenu“, autora Gorana Jovanovića. 

Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao, ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla, čak ni kao kafe kuvarica nisam mogla da se zaposlim– rekla je tada Ana o teškom početku njenog odraslog života. 

Folk zvezda je otkrila i kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Mrkonjićem.

-Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom, ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno– rekla je Ana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
I te večeri na druženju sve mi je postalo jasno...

U kakvim je odnosima sa žirijem „Zvezda Granda“, kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere, gledaoci će imati prilike da pogledaju ovu emisiju u četvrtak 25.3. na televiziji  „Toxic folk“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading