BILI SMO SVEGA SEDAM DANA ZAJEDNO I REŠILI DA SE VENČAMO: Aco Pejović otkrio detalje iz privatnog života!

Autor:

Zabava

24.03.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović istakao je da mu je najveći uspeh brak sa Biljanom, te otkrio kako je došlo do venčanja!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aco Pejović

Aco Pejović otkrio je kako je upoznao dugogodišnju suprugu sa kojom ima tri ćerke ali i otkrio do sada javnosti nepoznate detalje.

Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene „spopala” u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet - rekao je Pejović.

Pejović je imao svega 23 godine kada je odlučio da zaprosi svoju suprugu. 

RepublikaFoto: Promo foto
Aco Pejović

U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: „Ženim se”, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… „To vam je što vam je”, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja - rekao je pevač.

Proslavljeni pevač doživeo je peh pred njemu vrlo važan dan te se prisetio šta mu se desilo pred samo venčanje.

- Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju – nasmejao se Pejović.

Aco Pejović u uspešnom je braku sa svojom suprugom Biljanom, koji traje već 28 godina, a sa njom ima tri ćerkice. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading