ALAPACHA VAM OTKRIVA: Srpska glumica učestvovala u velikoj PLJAČKI BANKE da bi se izvukla iz dugova

Autor: Republika.rs

Zabava

23.03.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla...Samim tim rešili smo da se i mi pozabavimo lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture.

RepublikaFoto: Republika.rs
Alapacha zna sve!

Srbiju je kao zemljotres pogodila vest o Danijeli Štajnfild i njenom iskazu u tužilaštvu da je silovao poznati glumac Branislav Lečić. Iako se odavno šuška da su ovakvi slučajevi poznati po kuloarima, sada su i zvanični...


Alapacha će zato pokušati da vam prepriča sve gradske tračeve bez zvaničnih imena, da ako se ikada obelodane ove stvari - napisaćemo "jel smo vam rekli?"

Naša današnja priča nije nešto u šta će bilo ko da poveruje tek tako, ali baš je u tome i poenta toliko je neverovatno ali gde ima dima ima ne samo vatre već i požara!

Jedna naša poznata srpska glumica u jednom periodu života bila je u jezivim dugovima. Posla tokom 90-ih godina nije bilo mnogo, možemo slobodno da kažemo da ga nije bilo nimalo, posebno u svetu glumišta tokom ratnog perioda.

I dok je tako naša glumica bila na ivici da sama sebi oduzme život, ukazala joj se šansa za opstanak, a tu tajnu čuvaće do kraja života, a ko ne bi?

Naime, dok su se nad n jenim životom pojavili ne sivi, nego najcrnji mogući oblaci, dobila je ponudu da odigra najskuplju "ulogu" u svom životu. Ponuda je stigla od ljudi sa kojim nije pametno "kačiti se", a ponajmanje je zabavno ako im kažeš "ne" naročito u situaciji u kojoj je naša proslavljena glumica bila:

- Jel si ti glumica?

- Jesam!

- Pa glumi onda!

Ovako je otprilike glasio razgovor između glumice i tadašnjih opasnih momaka koji su pravili plan pljačke inostrane banke u Beogradu tokom 90-ih godina.

Glumica je prihvatila ovu "ulogu" i kako su stigle informacije do Alapache, posao je "odrađen", niko nije bio uhapšen niti je stradao, a glumica je uspela da stane na noge nakon isplate ovog "prljavog honorara".

Uloga koju niko nije pogledao verovatno je glumici obeležio život...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading