Otkriven PRAVI RAZLOG: Zbog OVOGA je Lepa Brena POBEGLA iz kuće!

Autor:

Zabava

22.03.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena pobegla iz kuće, a sada je otkriven i razlog

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pevačica Lepa Brena pobegla iz kuće, a sada je otkriven i razlog

Od kada je jedan poznati bioenergetičar obišao vilu Brene i Bobe na Bežanijskoj kosi, pevačica nema mira.

Kako domaći mediji prenose, kuća u kojoj pevačica godinama živi sa porodicom, izgrađena je na placu ispod kojeg se nalaze opasne podzemne vode. Da sve bude gore, ispod glavne spavaće sobe nalazi se čvor podzemnih voda koji loše utiče na zdravlje i može da izazove opasne bolesti.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Brena i Boba

 - Brena je tražila od mene da joj proverim celu kuću i vidim da li pod temeljom ima podzemnih voda. To se radi specijalnim rašljama i tu nema greške. Terala me je da bukvalno proverim svaki ćošak i pratila me u stopu jer je želela da se lično uveri da li je sve čisto. Na nekoliko mesta u njenoj kući našao sam podzemne vode, i to u spavaćoj sobi gde voda ide baš preko njenog i Bobinog bračnog kreveta. Posavetovao sam je da krevet odmah premeste u deo sobe koji je čist, ali se ona uplašila pa je odmah prestala da spava u toj sobi i prešla je u drugu sobu  - otkriva poznati bioenergetičar i dodaje da Boba u to ne veruje i da je on ostao da spava u tom krevetu.

Kako domaće mediji dalje prenose, Brena je mnogo je čitala o štetnom uticaju podzemnih voda i više neće da se igra, pa je rešila da proda vilu na Bežaniji. Zato su gledali stanove u najvišoj kuli na Novom Beogradu koja se sada gradi, ali će prvo proveriti da i tamo ispod placa možda ne kruže podzemne vode.

RepublikaFoto: prinstcreen/Happy TV
Lepa Brena

- U poslednjih godinu dana Brena se trudi da što manje vremena provodi u kući na Bežanijskoj kosi. Uplašena je, jer je i sama imala zdravstvenih problema i trombozu pa veruje da je sve to snašlo zato što je spavala iznad podzemnih voda. Mnogi je osuđuju što sve vreme putuje dok korona hara, a niko zapravo ne zna zašto ona beži iz te kuće. Istina je da je za vilu na Bežanijskoj kosi vežu mnoge uspomene, tu je odgajila decu, započela život s Bobom… To je verovatno razlog što je odlučila da proda kuću koja vredi dva miliona evra. Boba za sada samo ćuti, on se ne meša i aminuje sve što ona odluči, a otkad je Brena prešla da spava u drugu sobu potpuno se regenerisala, više je ništa ne boli i puna je energije - kaže za STAR izvor blizak Živojinovićima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading