SAZNAJEMO: Tozovac pobedio koronu, izlazi iz bolnice!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.03.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Živković Tozovac (85) izborio se sa koronom i kako Republika.rs saznaje pevač će kroz dva dana napustiti bolnicu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Predrag Živković Tozovac

Cela Srbija je proteklih dana navijala za legendarnog pevača i njegov oporavak je željno iščekivan, a malo je poznato da je teške posledice izbegao i jer je neposredno pre korone primio kinesku vakcinu Sinofarm, to je za naš sajt otkrio izvor blizak Tozovcu:

 

- Predrag se oseća odlično i današnje prognoze su da će biti otpušten iz bolnice za dva do tri dana. On je primljen sa upalom pluća i bio je samo na kiseoniku iz predostrožnosti. Neposredno pre nego što se zarazio primio je drugu dozu kineske vakcine zbog čega nije imao teže simptome. Zahvaljujući vakcini izbegao je respirator i sa svojih 85 godina uspeo je da prebrodi virus koji ne uspevaju mnogi. Zdravstveni radnici, lekari, svi su veoma zadovoljni njegovim stanjem- zaključio je izvor za Republika.rs.

Podsetimo, Predrag Živković Tozovac primljen je početkom meseca u KBC "Dragiša Mišović" zbog zdravstvenih problema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
rade

22.03.2021 18:37

Velika želja za brzi oporavak, najvećem srpskom zabaljaču.