CECA PREDLOŽILA NEUROPSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE ZA KARLEUŠU: Otkrivamo detalje iz zapisnika!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović danas su se pojavile u Prvom osnovnom sudu. Njih dve imale su ročište koje je održano po tužbi Cece Ražnatović, a Republika.rs ekskluzivno otkriva transkript sa njihovog današnjeg suočavanja.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ceca podnela dve tužbe protiv Karleuše...

Ceca je ovom prilikom objasnila razloge za obe svoje tužbe u kojim navodi da ju je Karleuša nazivala ubicom i glupom:

- Ostajem pri obe privatne tužbe koje sam podnela protiv Jelene Karleuše, a koje se odnose na njeno javno postupanje u periodu od 27. do 31. 5. 2017. i 25. 8. 2017. godine, budući da su me njene reči duboko povredile kao i moju porodicu, a takve reči je upućivala putem medija. Ja sam javna ličnost tako da je usled objave svega što je rekla o meni, mene najpre porodica pitala iz kojih razloga ne demantujem ili ne preduzmam nešto protiv Jelene Karleuše, a potom su me zvali i prijatelji i novinari kako bih komentarisala neistine i uvrede koje je Jelena iznosila o meni. Ja nikada nisam bila u sukobu sa njom. Nikada je nisam javno prozivala niti komentarisala. Jelena 20 godina komentariše moje delovanje na sceni i mene lično tako da su me duboko pogodile njene tvrdnje da sam naručila ubistvo njenog bivšeg verenika, da sam ubica, da sam krvavih ruku, da sam konkubina zemunskog klana, da sam ološ, da sam loša majka i sve ostale rečenice koje se navode u privatnoj tužbi budući da su njene tvrdnje bez ikakvog osnova i dokaza na koje sam morala javno da istupam. Rešila sam da podnesem dve privatne tužbe jer verujem u institucije sistema i suda i želim svoje pravo da ostvarim putem suda - piše u transkriptu, a potom je pevačica navela razloge za drugu tužbu:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Obrazložila tuzbu... Ceca Ražnatović

- Što se tiče njenih navoda da sam glupa kao ku*ac i da nemam lični stav, takođe nalazim da su me reči duboko uvredile i povredile imajući u vidu da sam pre tog datuma od strane novinara upitana šta mislim o vakcinaciji protiv malih boginja, budući da je u to vreme bila epidemija malih boginja i ja sam iznela svoj lični, a ne stručni stav o vakcinaciji dece i istakla da podržavam svaku vakcinaciju protiv svake bolesti, pa i malih boginja i da sam kao majka vakcinisala svu decu. Da je to uradila i moja sestra koja je majka četvoro maloletne dece.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Tražila izuzeće sudije... Jelena Karleuša

- U vezi ovoga što sam rekla, a i ponavljam da neko ko govori takve neistine treba neuropshijatrijsko veštačenje, mislim i dalje. Zaista, ne mogu da razumem da javna ličnost drugoj javnoj ličnosti upućuje takve neistine i uvrede, to po meni ne može normalan čovek da uradi. Zbog ovih reči pred ovim sudom, istim sudijom se vodio postupak i u tom postupku sam oslobođena optužbe - navodi se u tranaskriptu sa ročišta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vestacko

23.03.2021 21:28

ne treba veštačenje . Dovoljne su samo njene izjave sa njenih naloga ako se one iz silne stampe ne računaju.Ima i bar milion svedoka.