MA SVE SU SILOVANE, JADNE: Jelena Tinska ponovo šokirala jezivim izjavama, sada brani Lečića!

Autor:

Zabava

22.03.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica i balerina Jelena Tinska nedavno je šokirala izjavama vezanim za Milenu Radulović koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, a sada je sve zgranula onim što je napisala o novoj žrtvi Danijeli Štajnfeld koja je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu za svog silovatelja navela glumca Branislava Lečića.

Foto: Tanjug
Jelena Tinska ponovo šokira... Branislav Lečić 

Danas je obelodanjena vest da je glumica Danijela Štajnfeld dala izjavu i tužilaštvu obelodanila ime svog silovatelja, a kako prenose mediji reč je o Branislavu Lečiću. U njegovu odbranu, osim glumice Eve Ras, stala je i Jelena Tinska koja je izvređala Štajnfeldovu i ponovo se rugala žrtvama silovanja:

Foto: facebook.com

- Evo još jedna koja se uplašila da prijavi i obelodani…ma dajte bre više…- napisala je Tinska. 

Foto: facebook.com

A Jelena se tu nije zaustavila već je nastavila da u pežorativnom smislu komentariše Danijelu:

– Ma sve su silovane jadne, sad im se dopalo da budu popularne – napisala je Jelena Tinska u komentarima na vest.

Foto: facebook.com

A jedna od uvreda upućenih glumici je i:"Imao je mnogo lepše žene”, Tinska se nadovezala tako što je negativno dala svoj komentar i sud o fizičkom izgledu Danijele Štajnfeld.

RepublikaFoto: printskrin
Tinska izvređala glumicu... Danijela Štajnfeld

– Ovako ružnu nije imao – pisalo je u objavi Jelene Tinske, koja je jasno aludirala na Štajnfeldovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ispisnica

22.03.2021 14:50

Jelena, ako ti nikada nisi silovana, posto si "dobrovoljno" padala na ledja, sto je mozda i bilo "normalno" u tvoje/moje vreme, to ne znaci da druge zene nisu silovane, narocito danas kada se ZNA sta je silovanje! Zato bolje cuti.

Odgovori 16 5
Joja

25.03.2021 20:52

@Ispisnica - Potrebna joj je medijska paznja,jer nista vise osim nje nema,I osim godina koje ima. Zvali su je novinari,trecerazredni,da je pitaju za misljenje. Pa takav je bio I odgovor. Svojevremeno sam citao sve ono sto je napisala. Ispod nivoa srednje skole. To nam je danas uzor.

Neđa

22.03.2021 17:38

Bema lepše žene od Danijele. Ubavinja i lepotinja.

GM

24.03.2021 22:47

Ako je bio lep glumac,ne znači i da je dobar čovek! Možda je svojim bližnjima i bio..ali baš iz poštovanja prema Danijeli kao ženi i njegovoj deci,ne bi trebale da se pišu svakakve stvari dok se ne završi sudjenje! A ovi što osuđuju jednu ili drugu stranu,bolje neka gledaju malo svoja posla i u svoje živote,a ne tudje!