NOVI BIZNIS TEODORE DŽEHEROVIĆ: Malo joj što čestitke naplaćuje 500 evra!

Autor:

Zabava

22.03.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović počeće novi posao od jeseni.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Popularna pevačica našla je novi način da zaradi...

Pevačica Teodora Džehverović, kako pišu domaći mediji, pokreće novi biznis - muzički šou, koji bi trebalo da startuje od jeseni, a partnerka u ovom poslu joj je prijateljica i saradnica Sandra Saša.

Shvativši da će pandemija korona virusa potrajati i ovu godinu i da koncerata skoro sigurno neće biti, Teodora je rešila da proširi svoj posao. 

Nije joj dosta što čestitke naplaćuje 500 evra, niti što od reklama na Instagramu uzima mnogo novca, potrebno joj je još i zbog toga je sa svojom prijateljicom Sandrom Sašom napravila detaljan plan novog rijaliti programa. 

 

Kako otkriva izvor za "Kurir" , Teodora je osmislila da pokrene svoj muzički šou, odnosno takmičenje, gde će od talentovanih mladih ljudi praviti zvezde. Ipak, iako je sve detaljno razradila, šou neće početi  pre jeseni jer još uvek nije sigurna na kom bi ga kanalu emitovala. Kako navodi izvor dvoumi se između nekog kanala sa nacionalnom frekvencijom i nekog popularnog muzičkog kanala koji prati mlađa publika i tinejdžeri. 

Taj šou bi trebalo da izgleda poput onih koji se emituju na MTV i gledaoci bi na taj način bolje upoznali i Teodoru i njenu prijateljicu, pa bi to bio i njihov rijaliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nele

22.03.2021 18:00

Kakvo grozno vrijeme, ne racunaj na mene.