Pevačica prošla kroz TEŽAK period zbog KORONE! A sada je Olja Karleuša otkrila ČIME SE BAVI!

Autor:

Zabava

21.03.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Olja Karleuša prošla težak period zbog korone.

RepublikaFoto: instagram.com/oljakarleusaofficial
Pevačica Olja Karleuša prošla težak period zbog korone

Pevačica Olja Karleuša oglasila se sa Kopaonika i otkrila čime se bavi sada kao i kako je na nju uticila cela situacija sa pandemijom:

- Nisam mnogo merodavna da pričam kako je na Kopaoniku, jer mi je to omiljena planina. Jesu mere pooštrene, ali mi ovde uživamo. Moj stari biznis će uvek biti aktuelan, ne mogu ja 18 godina poslovanja tek tako da zaboravim, ali sticajem okolnosti, preko supruga sam ušla u izdavanje apartmana ovde na Kopaoniku. Porodično smo prošli ružnu situaciju sa koronom, bio mi je prvo suprug zaražen, bili smo odvojeni, pa ja, a onda mi se majka zarazila - priča Karleuša.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Olja Karleuša

- Moj dan na Kopaoniku izgleda čarobno. Pogotovo sada kada ima snega. Oko čega imam najviše nesuglasica sa suprugom? Samo oko gluposti, mi smo zajedno 17 godina, kao i svi ljudi imamo uspone i padaove, ali naši uspesi su teži od svega. Vodim se time da nove pesme treba da budu aktuelne u tom trenutku i da ih promovišem na najbolji način, tako da neću da veslam dok traje bura. Sačekaću da sve ovo prođe, pa da uradim neku lepu pesmu - zaključila je Olja u Premijera Vikend specijalu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading