(FOTO) Šta će reći Karleuša: Rada UDARILA KONTRU koleginici, pa PODRŽALA Vanju!

Autor:

Zabava

20.03.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović podržala Vanju Knežević.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Pevačica Rada Manojlović podržala Vanju Knežević

Pevačica Jelena Karleuša zgrozila je naciju načinom na koji se ponela prema takmičarki šoua "Zvezde Granda" Vanji Knežević.

Karleuša je ovu mladu devojku ponižavala opisom da "izgleda kao tetka" i poručila je ono što poručuje svim mladim ljudima koji se strpljivo bore za svoje snove - da nikada neće biti zvezda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević

Sve je preraslo u medijski skandal kada je devojka podelila neke znake podrške na Instagramu, gde pevačicu pominju u negativnom kontekstu, što se Karleuši nije dopalo, te je odlučila da pogura "Grand" da je diskvalifikuju, što se naćalost i dogodilo.

Međutim, ona se nije zaustavila tu, te je devojku optuživala da joj je pretila nasiljem i pozivala na linč njene porodice i odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv Vanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Vanja Knežević i Jelena Karleuša

Već danima gledamo kako se pevačica sa višegodišnjom karijerom iživljava nad devojkom od 18 godina i što je još tužnije, javnost ćuti. Trebalo da prođu sati i dani da bar jedan od njih stane na stranu nezaštićenje devojke.

Pored mnogobrojnih pevača to je uradila i pevačica Rada Manojlović, koja je uputila Vanji poruku podrške:

Foto: instagram.com/printscreen
Komentar Rade Manojlović

Draga Vanja, evo sada sam te prvi put poslušala i moram da ti kažem da si me dodirnula emotivno. Otpevala si predivno i prelepa si. Za moj pojam, i glas i stas, čista desetka. Srećno dalje u životu i puno uspeha, radi to što voliš i veruj u sebe. Već sa 18 godina si pokazala da si veliki borac, a ako ti je nešto suđeno i ako je nešto tvoja nafaka što se kaže ( a to samo onaj odozgo zna šta je za svakog od nas), to ti niko ne može oduzeti - napisala je pevačica.

Ono što je zanimljivo Rada Manojlović i Jelena su prijateljice, kako će Karleuša reagovati na Radin komentar ostaje nam da vidimo, s obzirom da je dugogodišnju drugaricu Mariju Šerifović blokirala nakon što nije stala u njenu odbranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading