RASTA BIO U FRCI ZBOG BELIVUKA: Zbog njega išao na saslušanja!

Autor: D.L.

Zabava

19.03.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta osuđen je prošle nedelje na 12 meseci kućnog pritvora s nošenjem nanogice zbog toga što je priznao krivicu o posedovanju više od pola kilograma skanka za ličnu upotrebu, a po izlasku iz zatvora danima je bio u problemima zbog dovođenja u vezu s Veljom Nevoljom.

RepublikaFoto: prntscreen, ST/D. KADIĆ
Rasta se uplašio zbog Belivuka

Naime, među uhapšenim pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog našao se bivši policajac iz Loznice Vlado Georgiev, koji je od aprila prošle godine bio menadžer repera Stefana Ðurića Raste, a koji je menjao identitet, pa se donedavno zvao Dragan Sekulić. Kako Srpski telegraf saznaje, Rasta je zbog njega morao svakodnevno da ide na saslušanja, a zbog svega mu je oduziman i automobil.

- Rasta je bio u haosu otkako je izašao iz zatvora. Zbog hapšenja njegovog bivšeg menadžera i on je morao da ide na saslušanja, a policija je morala da mu oduzme automobil na neko vreme. Sve je to bilo stresno za njega jer nekako nikakve veze s celom situacijom. Zato ga nigde nije bilo. Nigde nije izlazio i viđao se s prijateljima i ćerkicom samo kad bi dolazili kod njega. Sad se malo slegla prašina oko svega toga, pa je on mnogo bolje - priča za naš list izvor blizak reperu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Išao na saslušanja zbog Veljka Belivuka

Kako smo saznali, Rasta sada vreme provodi tako što radi na novim pesmama, odlazi do svog studija i uskoro planira da objavi novi album.

- Rasta je neke tekstove napisao još dok je bio u zatvoru. Znao je da će dobiti kaznu, ali mu je pao kamen sa srca kada je saznao da će biti osuđen na godinu dana. Sad je promenio život iz korena. Počeo je da trenira, zdravije se hrani i sa saradnicima sprema nove pesme. Već je snimio neke singlove u studiju. Kad ima pravo da izađe iz stana na dva sata, obično se ne udaljava previše. Viđaju ga komšije tu u kraju, uvek je raspoložen, svima se javi i sa svima popriča - priča naš izvor i dodaje:

- Sa ćerkicom Tarom najviše voli da provodi vreme. Nedostajala mu je previše, pa je non-stop dovode u stan - rekao nam je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading