SKANDAL: SEVERINA NASRNULA NA GRADONAČELNIKA ZAGREBA

Zabava

20.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić 10. novembra posetio je Beograd, u kom je zbog Panela gradonačelnika regiona boravio u Sava centru, gde se sreo sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim. Međutim, Bandić je neočekivano naleteo i na supruga Severine Kojić Igora Kojića, koji nije propustio priliku da mu se obrati i zatraži da utiče na hrvatsko sudstvo da bi pomogao Severini.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nekorektna borba: Severina i Igor

- Bandiću je u prvi mah bilo neprijatno. Igor mu je pred više prisutnih prišao i zatražio pomoć, i to da utiče na sudstvo da presude u Severininu korist. Poznato je da se hrvatska pevačica i Milan Popović već duže vreme sude oko sina Aleksandra, a izgleda da je Mali Keba odlučio da pravdu uzme u svoje ruke. Zagrebački gradonačelnik je u više navrata tvrdio kako on to ne može da uradi jer je sudstvo nezavisno i samo donosi odluke koje smatra da su ispravne. Međutim, Kojić je insistirao. Bandić je, videvši koliko je ovaj uporan, čak pokušao i da se našali, te mu je rekao: "Imamo mi još lepih žena u Hrvatskoj!" Igor je pobesneo pošto nije dobio odgovor koji je želeo, pa je iznerviran napustio Sava centar - otkrio je očevidac za Srpski telegraf i dodao da je više prisutnih čulo ovaj razgovor.

Igor je u Sava centru u Beogradu pred više prisutnih prišao i zatražio pomoć od Bandića da utiče na sudstvo da presude u Severininu korist

Međutim, kako Srpski telegraf saznaje, supružnici Severina i Igor su čitavu situaciju sa gradonačelnikom Zagreba iskoristili kako bi tvrdili da on radi protiv hrvatske pevačice i pomaže Milanu Popoviću.

Nekoliko dana nakon susreta Bandića i Malog Kebe u Sava centru, Severina se pojavila na hrvatskom sudu da bi nastavila suđenje sa srpskim biznismenom oko starateljstva nad sinom Aleksandrom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
U čudu: Milan Bandić

- Severina je na suđenju javno rekla da joj Bandić radi o glavi, te da pomaže Popoviću. Kao razlog navodne podrške koju kralju bakra pruža hrvatski političar pevačica je navela tvrdnje da Milan hoće da ulaže u Zagreb, čak i da kupi poznati hotel "Esplanada". I to sve iz revolta što je gradonačelnik Zagreba odbio Igorove molbe da utiče na sudstvo da donese presudu u Severininu korist. Pored svega toga, Kojićka se toliko okuražila da je čak i Bandićevom vozaču slala poruke, a jedna od njih je glasila: "Kad te taj komedijaš otpusti, vozićeš kod mene" - otkriva izvor za Srpski telegraf.

Očigledno da je Severina besna jer je na sudu doživela više poraza od oca malog Aleksandra Milana Popovića. Pevačica i dalje pokušava da utiče na hrvatsko javno mnjenje, a sudeći po našim najnovijim saznanjima, za to ne bira sredstva.

Podsećamo, hrvatska pevačica je u junu ove godine započela medijsku borbu protiv oca svog deteta Milana Popovića, te je u tom cilju okupila brojne majke koje smatraju da su oštećene u borbi za roditeljstvo. Jedna od njih je Nina Kuluz, koja je osuđena na bezuslovnu zatvorsku kaznu od tri godine i četiri meseca zbog toga što je ilegalno odvela sina Česarea iz Italije, te mu uskratila pravo na oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading